.

.

KUCING PALING AISH SAYANG

Entry kali ni aku nak sharekan dengan korang gambar kucing aku dari dia kecik sampai la dia dah bergelar ibu sekarang ni. aku sayang dia sangat sangat sebab dia manja. ye. kucing memang manja. tapi manja dia ni pelik sikit. dia sangat gigirl. belum demam, tapi badan panas sikit, gaya macam demam teruk. malu aku dengan doktor bila doktor check kata, "dia tak demam ni. cuma mengada ngada sikit je."  huhu. hampeh dokter.

ni masa dia baru lahir. debab jugak la
Photobucket


dari kecik lagi dia dah tunjukkan kegedikan dia
Photobucket


masa ni dia dah jadi kanak kanak riang
Photobucket



Photobucket


dan dia jugak hyperaktif
Photobucket


dan pandai berlakon supaya orang tak marah dia jatuhkan pasu tersebut
Photobucket


masa ni dia dah jadi anak dara. auw
Photobucket


dan ni gambar terbaru dia. dia dah jadi wanita berkerjaya.
Photobucket

see? nampak tak perbezaan? walaupun dia dah tak kebabom macam dulu, tapi still lagi menawan. ramai pakwe pakwe yang tunggu turn nak masuk minang dia. tapi aku sebagai tuan rumah, kene soal selidik dulu bakal menantu aku. keje apa, duduk mana, makan apa, hehe. jadi last last dia kahwin jugak dengan pilihan aku. dan dapat la anak yang comel. anak dia next entry k.


19 Komentar untuk "KUCING PALING AISH SAYANG"

comel lah kucing awk,cik Aish.auww geram gileww,seyus!

sangat comelllllllll... tua2 pun comel.. masa kecik lagi lah... tidur pun comel.. pendek kata semua comel la.. =)

kahkahkahkah.....apa la cik aish ni....tp kiut r yg dia blakon tkut kna marah sbb jatuhkan pasu tu.....tp syg....sy xsuka kucing....hehehe

alalala. comelnya! suka tgok gambar ia yang kelima. kena kata 'ia' bukan 'dia' kan? hehehe. :)

wah..dah boleh buat novel sejarah kehidupan ni...hehehe...

bagi kat sy la kucing tu...kih kih kih.. bleh ke

hahahahhahaaa... nak dtg merisik jugakla, cun ank dara dia..

comel kucing cik aish...makin dewasa makin slim gak nye yerk..hehehe...

cik aish .. nak sekor warna cam ni leh ?

nak wat kacuk2 .. heheh .. ni kucing kita !!

http://ipai-ans.blogspot.com/2011/05/meet-ciko.html

pewitt mak kucing.. nak kawan dengan kucing tea tak? ngeee..

huyoo kecik lagi nih.. jadi ibu dah.. hoho.. tapi mmg comel.. :D

nak sekor anak dia.. wahaha.. nak nak nak..

suke tgk pic kucing yg jatuh pasu tue..ngeee

ps:- salam ramadhan cik aish..ah ha pe kabor?

wwoohoooo..cun gile kowt.

suke sangat yang die belakon masa jatuhkan pasu.

tu belakon ke serender tu.siap angkat tangan lagi.

dulu kucing aku klu tgh men2 ngan anak aku tetiba je belari nek rmh, sohih dia pi bilik ayer sb nk memerut. tp tu dh tggl kngn. hu3x...

Back To Top