KUCING PALING AISH SAYANG

Entry kali ni aku nak sharekan dengan korang gambar kucing aku dari dia kecik sampai la dia dah bergelar ibu sekarang ni. aku sayang dia sangat sangat sebab dia manja. ye. kucing memang manja. tapi manja dia ni pelik sikit. dia sangat gigirl. belum demam, tapi badan panas sikit, gaya macam demam teruk. malu aku dengan doktor bila doktor check kata, "dia tak demam ni. cuma mengada ngada sikit je."  huhu. hampeh dokter.

ni masa dia baru lahir. debab jugak la
Photobucket


dari kecik lagi dia dah tunjukkan kegedikan dia
Photobucket


masa ni dia dah jadi kanak kanak riang
Photobucket



Photobucket


dan dia jugak hyperaktif
Photobucket


dan pandai berlakon supaya orang tak marah dia jatuhkan pasu tersebut
Photobucket


masa ni dia dah jadi anak dara. auw
Photobucket


dan ni gambar terbaru dia. dia dah jadi wanita berkerjaya.
Photobucket

see? nampak tak perbezaan? walaupun dia dah tak kebabom macam dulu, tapi still lagi menawan. ramai pakwe pakwe yang tunggu turn nak masuk minang dia. tapi aku sebagai tuan rumah, kene soal selidik dulu bakal menantu aku. keje apa, duduk mana, makan apa, hehe. jadi last last dia kahwin jugak dengan pilihan aku. dan dapat la anak yang comel. anak dia next entry k.


Previous
Next Post »