CHEER UP AISH......

when i think about my pass..

kali ni aku nak serius pulak. tapi tak lah seserius mana. cuma sekadar jadikan blog sekali lagi sebagai tempat untuk melepaskan. eeww lepaskan apa ye. lepaskan rasa down tu la kot. takkan tempat lepaskan angin kus kus lak kan?

aku sure sangat sangat semua orang ada perkara perkara lepas yang korang rasa macam tak best sangat tapi jadi kat korang. i am sure everybody at some point of their life will do stupid things which they regret. tapi cuma aku nak cakap kat sini. dont felt regret for the past, enjoy the moment now

walaupun kadang kadang ada orang yang akan judge kita berdasarkan apa yang kita buat masa lampau, dont care about these people la ye. get a new start! jangan la sampai kita hukum diri kita hari ni kerana kesilapan kita dulu. ok lah. selamat berpuasa semua. 

cheer up aish.

P/S - aku kalau pagi pagi buta macam ni, memang mood nak feeling je. layan kan aje lah korang ye. sok aku sambung la merapu lagi. 






Previous
Next Post »