.

.

SPECIAL OFFER UNTUK LETAK IKLAN DAN BANNER!!


Since ada a few people yang mesej aku dekat inbox facebook tanya macam mana nak letak iklan untuk promote produk dorang dekat dalam Belog Cik Aish ni, so ni lah offer yang aku tawarkan ye. 

ada dua cara nak letak iklan korang dalam Belog Cik Aish
cara pertama - letak banner korang dalam blog ni dan aish akan buat satu entry tentang produk korang tu. 
cara kedua - letak banner je tak perlu buat entry. 

Harganya macam mana?
kalau cara pertama - RM4 untuk entry + RM3 untuk banner = RM7
kalau cara kedua - RM3 untuk banner = RM3

berapa lama aish akan letak banner iklan korang tu?
1 bulan - RM3
2 bulan - RM5
3 bulan - RM8 

saiz banner yang aish nak?
150x150 atau 125x125 sahaja. 


P/s - contoh entry yang aish promote untuk satu produk ni boleh tengok dekat SINI

P/S/S - kalau berminat, boleh add aish dekat facebook. kita discuss sampai lebam.

P/S/S/S - pembayaran dibuat dalam bentuk topup. bukan wang tunai.
17 Komentar untuk "SPECIAL OFFER UNTUK LETAK IKLAN DAN BANNER!!"

wahh. dah boleh letak banner. ehehe.

jap nak pikir nak letak iklan apa kat sini..hehehehe ;)

pasni leh ar msg ngan pp epal..topap bykkkkk!! ahhaha!

pergh..bisnes mkin meluas. :) bgs2.cpt kwin nti. :D

whoa! mlm ni mau buat banner la. harus kne letak kt cni.. hik3!

wah, semakin maju dah blog dier.. bestnyer.. :)

topup? nanti kantol no cik aish. atau..... bg no topup pada cik aish caranya? :)

saya rasa, dalam banyak2 blogger, tempat cik aish paling berpatutan. :)

@EYFAalias hehe ni bukan banner exchange ye..ni utk promote bisnes kawan2

@mary ann ;) ada buat blogshop ke? klu ada leh la aish tolong promotekan

@Cik Bambam hehehe...tu la.tu motipnya. muahaha

@Iz.Eusof (Abg Stalker) takdela bisnes sgt pun..sje2 isi masa lapang. haha

@❤ eyeme ❤ hehe klu nak exchange banner, free je la..g kat menu tab aish, bahagian banner, kt tukar banner ye

@izfanora hehe slowly..setapak demi setapak. :D

@Mr.Thinker@Ali hehe..takde la..aish takkan publish no fon..nnt ramai lak peminat misteri kacau. hahahahaha...fb kan ada..

waa...dalam bentuk topup..hehehe..kreatif2...:)

Back To Top