SPECIAL OFFER UNTUK LETAK IKLAN DAN BANNER!!

Tags


Since ada a few people yang mesej aku dekat inbox facebook tanya macam mana nak letak iklan untuk promote produk dorang dekat dalam Belog Cik Aish ni, so ni lah offer yang aku tawarkan ye. 

ada dua cara nak letak iklan korang dalam Belog Cik Aish
cara pertama - letak banner korang dalam blog ni dan aish akan buat satu entry tentang produk korang tu. 
cara kedua - letak banner je tak perlu buat entry. 

Harganya macam mana?
kalau cara pertama - RM4 untuk entry + RM3 untuk banner = RM7
kalau cara kedua - RM3 untuk banner = RM3

berapa lama aish akan letak banner iklan korang tu?
1 bulan - RM3
2 bulan - RM5
3 bulan - RM8 

saiz banner yang aish nak?
150x150 atau 125x125 sahaja. 


P/s - contoh entry yang aish promote untuk satu produk ni boleh tengok dekat SINI

P/S/S - kalau berminat, boleh add aish dekat facebook. kita discuss sampai lebam.

P/S/S/S - pembayaran dibuat dalam bentuk topup. bukan wang tunai.

Blogger yang bekerjaya dan fulltime online business. Jangan lupa add saya di FB dan follow saya di Instagram. Hubungi 0126716961 untuk sebarang pertanyaan mengenai Shaklee

Kongsikan artikel ini di :