UCAPAN HARI RAYA AISH UNTUK SEMUA FOLLOWERS DAN READERS!

Tags

dear my readers and followers..

sorry sebab dah lama tak jenguk blog blog korang. update pun cincai boncai je. so busy la korang. kadang kadang rasa bersalah sebab korang rajin je jenguk blog ni kalau ada update baru. pastu sudi je nak tinggalkan komen. tapi aku tak dapat nak balas jejak korang. i'm so sorry dear. 

Photobucket 
ni raya tahun lepas. sambil bergambar sambil tahan nafas sebab kebaya yang ketat di bahagian pinggang. maklum lah ketupat dah masuk perut. huhu

well, raya pun tak lama je lagi. puasa pun tinggal beberapa hari je nak tinggalkan kita. mood raya memang dah ada. mana tak nya, tahun ni ada lain sikit tau. tiba tiba jadi rajin lak kemas rumah, tiba tiba rajin masak, tibe tibe rajin buat kuih. pastu yang drastik nya tiba tiba dalam sebulan berpuasa ni aku tak pernah pergi baza ramadan petang petang. yela dulu ai single. suka la pegi baza sebab boleh jamu mata. ish ish. so tu semua perubahan secara tibe tiba untuk bulan ramadhan tahun ni. T__T

cakap pasal raya, tak sah kalau tak main mercun. tu aku la. tak tau la korang kan. aku ni muka je ayu. ayu ke?? tapi hati aku keras macam batu. ganas brutal dan seangkatan dengan nya. tapi tahun ni kemeriahan hari raya tetap dirasai walaupun aku tak main mercun lagi. bukan apa. aku kena la jaga tatasusila aku sebagai gadis yang sudah berpakwe kan si pp epal. mana boleh ganas2. nanti main mercun, putus jari, pp epal nak sarung cincin dekat mana? tak kahwin sudahhh. 

alhamdulilah. aku masih dapat merasai nikmat ramadhan. Malah..aku merasakan ini ramadhan aku yang terindah. terima kasih tuhan kerana menghadirkan DIA..syukur sangat..DIA pon cakap nk bawak mak ayah dia datang raya rumah aku. time die dtg beraye umah aku nanti, aku nak hidang air sirap pastu lepas hidang kat bakal mertua tu, aku pun lari lari anak menuju ke dapur sebab menahan malu. oh gelinya aku situasi macam tu. ok takkan ada lah aku macam tu. hik hik 

alhamdulillah jugak..aku merasakan aku telah banyak berubah menjadi muslimah yang lebih baik. alhamdulilah..sikit sikit aku mula berusaha untuk jadikan diri ni menjadi lebih baik dari dulu. kawan kawan yang hanya mahu berkawan tika aku senang, tika aku seksi seksi dulu, dan sekarang bila aku bertudung mereka dah taknak kawan dengan aku, aku anggap sebagai dugaan.. 

with all my heart..aku memaafkan mereka-mereka yang telah mengusik dan menghancurlumatkan hati aku..we are human..we are not perfect aite? so..i take this into account..forgive and forget...

Regardless, on this Hari Raya, saya..Cik Aish would like to wish everyone Selamat Hari Raya Aidilfitri, maaf zahir batin! Forgiveness for my wrongdoings and words which are uttered accidentally..  

p/s: cayang, saya bukan seorang yang sempurna di mata orang lain. tapi saya rasa bahagia teramat sekiranya boleh menjadi seorang yang sempurna di mata awak. dan saya akan cuba sedaya upaya saya untuk menjaga hubungan kita hingga ke suatu masa kita disatukan.   

p/s/s: for the haters..selamat hari raya..maaf zahir dan batin..i wish..God will bless u always dear.. 

P/s/s/s: sapa yang tinggal di Seremban mahu pun sabah dan sarawak, datanglah beraya dirumah aku. walaupun korang takkan dapat duit raya dari aku, tapi aku akan cuba untuk bagi senyuman paling manis untuk korang. hahahaha. bye.  

Blogger yang bekerjaya dan fulltime online business. Jangan lupa add saya di FB dan follow saya di Instagram. Hubungi 0126716961 untuk sebarang pertanyaan mengenai Shaklee

Kongsikan artikel ini di :