.

.

SAKITNYAAAAAAA!


sekarang aku ada dua pilihan. ada A dan ada B. kalau aku pilih A, aku akan kecikkan hati orang lain. kalau aku pilih B, aku akan sakitkan hati aku sendiri. mana penting? hati orang lain atau hati sendiri? ada pilihan C tak? ada. sakitkan hati dua dua belah pihak. heh. camne tu? hm..apa pun tak boleh.
18 Komentar untuk "SAKITNYAAAAAAA!"

pilih je D..due due xsakit...hehe

pilihan D la cik aish.. mengembirakan kedua dua pihak..:)

kenapa Cik Aish?
hmm sabar sabar. papepun, katun Cik Aish tetap chumil :D

pilihan D...buat bodo... kih kih kih

kenapa ni kak aish?
whatever it is, a word dari yana, pilih dari hati, ikut kata hati... insyaAllah akak senang dengan pilihan akak...

hi3... D.. buat tak tau jerk..hi3

jangan sakitkan hati sendiri.. karang merana ... :)

asyik D jer. try pilih E untuk tawakal. :)

actually, tentang apakah ini?

kecikkan je hati org lain.. hati sendiri nk guna lama.. :)

hehehe,,,cian cik aish pening..bergantung pada keadaan semasa...bergantung jugak pada baik dan buruk lepas setiap pilihan...kena pikir selangkau kedepan...ibarat menarik rambut dalam tepung...tepung tak selerak..rambut tak putus....okeh...

@Ct Aja

huhu, pilih jela dua-dua.kan senang cik aish? tak payah penink2 nak fikir kan? heheh

http://miss-dya.blogspot.com

hmm xpyh pilih mana2 boleh???? konpius.....ahahaha

cik aish tgh pening nk pilih bj mn nk pki utk ry ni ke? he3. buatlh cm trk rmbt dr tepong. rmbt xpts & tepong xberselerak...

taknak jawab.. dok diam2.. hahaha..

Back To Top