.

.

ENTRY YANG MALAS

Salam. 
ok sebelum aku membebel lagi panjang, aku nak bagitahu kat korang blog yang dimaksudkan dalam entry Cuba Teka Blog Siapa ni? blogger yang dimaksudkan adalah PENULIS SENJA. so korang boleh terjah blog dia ok.


haha ni je yang berjaya jawab dengan betol. eh dah macam pop kuiz lak aku rasa. takde hadiah tau. ni suka suka je. haha. ok sekarang aku nak tanya, header ni blog siapa? haha siapa dapat jawab aku bagi pakej percutian 3 hari dua malam di rumah masing masing.
Photobucket 

rindu pulak dekat header lama ni. rasa nak upgrade blog lagi la. boleh tak? rasa macam nak upgrade blog ni so that bila orang masuk rasa macam terliur nak makan coklat. haha. oklah. sekian je entry malas aku hari ni. memang betul betul malas ya rabbiii ya ampun!


P/S - tengah merajuk dengan Jabatan Pendidikan Negeri Sembilan. uwa. so sindrom merapu makin menjadi2. maaf maaf maaf

23 Komentar untuk "ENTRY YANG MALAS"

dh tntu2 nye header tu milik cik aish..
kehkehkeh..

huhu, mesti la header cik asih,.sudah terang lagi bersuluh.hehe..

header cik aish lor.. haha.. coklat itu mmg xleh lari dah.. omjay! bulan pose ni lg nmpk sdp coklat!

eh, btul? yeay! dpt percutian kat rumah sndiri.. hekhek..

owh dia ke ? tak kenal .. hehehe ..

nape dgn jabatan pendidikan?

kehkehkeh. yes yes. ;p

knape pulak dgn jbtn pndidikan tuh?

haha kalau header ni tak payah teka, dah tau dah. dah terang jelas lagi nyata tanpa dengung, besar2 nama belog cik aish. haha :P

Header lama style. tapi yg pnting perisian dia. Hehehe.

skg ni dah pn trliur nak makan coklat. kalau dah upgrade, bukan terliur dah. menjejeh terus kot. :p

hihi.. tue header tuan tanah .. :P

cepat la tukar layout.nak tgk cekelat.
eh eh nanti sian kat orang pose.

@Ezy Chiaki yea..cik ezy menang pakej percutian tu. haha

@WidadCutieyGirlZ StorY yeke..tu la..aish nak tukar tak lama lg..tgh cari idea. hehe

@❤ eyeme ❤ haha..tu la..tgguuu blog ni akan diupgrade menjadi sekotak coklat. haha

@iPai huhu merajuk sbb...emmmm ada la..huhuhu..sedeyy

@Tea Dno hahah tea punya komen tu terpaksa tangguh utk dipublish kan aritu. hehe..

emm pasal jpns tu, biar lah rahsia..tp mmg merajuk ngn jpns.. sobs

@.m y z. haha tanpa dengung ea..adesss mcm belajar tajwid lak

@Mr.Thinker@Ali hehe tu la..tgu la aish upgrade sampai rasa kamu nak mkn laptop sdiri. haha

@izfanora haa btol...tahniah..menang hadiah utama. haha

@Hanie_Dew haha tu la..takpela..sj buat dengki. biar org jejeh2 air liur..alaaa tp idea lum mari lg camne nk upgrade ni

@Cik Aish haa header tukar sudah. lagi cute kalau ada gmabar coklat yang kiut kiut nari nari.

Back To Top