LELAKI KENA LAYAN AWEK YANG DEMAM MACAM NI!

Tags

korang mesti dah pernah tengok drama paling cute comel lotey ni kan? tak tengok lagi? tak pernah tengok? haish rugi rugi. ok. dalam part ni, aku suka lelaki ni layan perempuan tu time dia demam. haha. layann..zass..




perhatikan dialog di hujung scene ni ye. 
next time i run late, i'll make sure to call and tell you. someone waiting for me, i'm not used to that sort of thing, but from now on, when i'm late, i'll call and explain why i'm late. you, you are not a person who's nothing to me. 

wahhh baik terus demam den kalau dengar dialog macam ni dari pp epal. ahahah

:)


P/s - camna ea bf/gf korang layan korang time korang demam?

Blogger yang bekerjaya dan fulltime online business. Jangan lupa add saya di FB dan follow saya di Instagram. Hubungi 0126716961 untuk sebarang pertanyaan mengenai Shaklee

Kongsikan artikel ini di :