.

.

LELAKI KENA LAYAN AWEK YANG DEMAM MACAM NI!

korang mesti dah pernah tengok drama paling cute comel lotey ni kan? tak tengok lagi? tak pernah tengok? haish rugi rugi. ok. dalam part ni, aku suka lelaki ni layan perempuan tu time dia demam. haha. layann..zass..




perhatikan dialog di hujung scene ni ye. 
next time i run late, i'll make sure to call and tell you. someone waiting for me, i'm not used to that sort of thing, but from now on, when i'm late, i'll call and explain why i'm late. you, you are not a person who's nothing to me. 

wahhh baik terus demam den kalau dengar dialog macam ni dari pp epal. ahahah

:)


P/s - camna ea bf/gf korang layan korang time korang demam?

18 Komentar untuk "LELAKI KENA LAYAN AWEK YANG DEMAM MACAM NI!"

camne ea kalo sy demam awak layan sy nanti

pewit! u demam ke dear? pelangi suka sangat drama korea ni..best kan? dah la rain sweet dalam ni..auww;)


ades! tak tau lak camne pakwe layan time demam..pakwe pon nonhadooo..=DD

xpenah lyn..die wat bodo je..sbb ble demam..kte kna tdo..so die xkn kaco kte..begitulah lelaki..tp pompuan slalu slh phm yg kte kna diberi perhatian terutama tym sakit..sbnanye gedik je tu..haha..

full house...memang tgok cite ni dulu..kih kih kih..

alalala. romantik. that's words, so dem touching lar! sob. sob.

suke sangat tengok full house comel.. cik aish nanti mesti dapat layanan istimewe bile demam..hee

kak aish demam ke?
kdrama full house memang sweet, bikin leleh je kalau tengok... hahahahha

erk, kalau yana demam, shrek cakap makan ubat ye.. ayat yg sama even dah 5 tahun! agaggagagagag

dah beploh ploh kali tengok cite ni tak bosan pown. Song Hye Gyo & Rain memang comelllll....

@laskar pelangi hehe aah best gila..tgk byk kali pun tk jemu sbb sweet la dorang ni.. :p

@NaNaKyu hahaha biasala perempuan kan semulajadi suka diberi perhatian..especially time sakit. haha

@Liyana Aziz hampir2 demam tapi tak jadi. hihi..antibodi kuat!

hohoho..sweett!!hahhaha..

aish..kalau nak pasang banner iklan free tu aish p kat abc.dead...lepas tu daftar as member..hehe..pasangla..t leh mish tumpang.

@najihah sahami abc.dead? hehe ok ok..nak pasang la..thanks mish!

xtaulah nk kate. tp yg pst dolu2 klu dia demam, aku pon rs cm nk demam jgk. rs nk pitam pon ade. apa org2 skg ckp? ade chemistry? ntahler....

Back To Top