KAD RAYA 'HAND-MADE' UNTUK PP EPAL!

Salam. Selamat berpuasa korang semua. dah 2 hari aish tak update. sebab sabtu ahad memang agak pack sikit dengan jadual. family ajak buka puasa luar la, ajak shopping raya la, huhu, sangat letih okay. hehe. so balik pada topik asal. aish dah bagi kad raya untuk pp epal. hand made je. sebab buat dengan tangan sendiri lagi afdal dari beli kat kedai buku tu. dan lagi cantik. cantik ke? tak la cantik sangat tapi puas hati. :)

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

kredit untuk blog Kerana manisnya epal sebab aish telah menculik doodle dia yang comel untuk print out dan tampal dalam kad ni :)

P/s - nak tempah kad raya dari aish? tahun depan k. hahahahaha
Previous
Next Post »