.

.

KAD RAYA 'HAND-MADE' UNTUK PP EPAL!

Salam. Selamat berpuasa korang semua. dah 2 hari aish tak update. sebab sabtu ahad memang agak pack sikit dengan jadual. family ajak buka puasa luar la, ajak shopping raya la, huhu, sangat letih okay. hehe. so balik pada topik asal. aish dah bagi kad raya untuk pp epal. hand made je. sebab buat dengan tangan sendiri lagi afdal dari beli kat kedai buku tu. dan lagi cantik. cantik ke? tak la cantik sangat tapi puas hati. :)

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

kredit untuk blog Kerana manisnya epal sebab aish telah menculik doodle dia yang comel untuk print out dan tampal dalam kad ni :)

P/s - nak tempah kad raya dari aish? tahun depan k. hahahahaha
22 Komentar untuk "KAD RAYA 'HAND-MADE' UNTUK PP EPAL!"

wewwiititt .. suweet ye .. haha

comeinye..saya pon wat sndiri...hi3

sweetnyee cik aish:)) jeles !! hehe

argghhh..!!! So sweet. :)


saya yg melihat pun terasa terharunya itu. :)

ewahhh, sweetnya ayat die..huhu, lawa..nak tempah la kad raya dekat cik asih? boleh? hoho

haha..untung la.:) sat g tkr nm,pipi epal celup coklat.sbb da sweet sgt.

buat sendiri lg berbaloi..
lagi la si dia bertmbah sayang..
hihikk..

comel bukan maen lagi kad raya..
untung la pp epal tu ye..
=)

waahh untung pp epal dapat kad raya hand made lagi dari buah hati zaman sekarang ni susah nak dpt kad raya dah kan?

so romantik...kalau widad beli jela yang mapu..heheh...

thx 4 hari raya kad syg..
hehe
luv u much more than yesterday :D

@WidadCutieyGirlZ StorY tkpe..beli ke buat ke, yg penting ikhlas :)

@Hazirah Hamid aah..hehe tu la..tkpela..cara masing2..

@Ezy Chiaki hehe..tu la.harap2 dia simpan la..penat buat tau. haha

@Abang Stalker adess..camtu lak..taknak la sweet sgt..kencing manis t.

@Jasmin Ibrahim kecik je...hehe..besar2 t tak muat sampul lak

Back To Top