.

.

CONTEST : HEADER SAYA COMEL

Assalamualaikum. mood contest sudah mari! :)


Photobucket
picit banner sekuat hati dan perasaan untuk join contest ni ok. 

banner yang aish pertaruhkan mestilah banner yang aish tengah pakai sekarang. comel ke? tak tahu lah. tanya juri.

Photobucket
ok. bye bye.
22 Komentar untuk "CONTEST : HEADER SAYA COMEL"

kalau header x comel boleh join x? ehehhehee

@EYFAalias Haha ngada eh...join je..meriahkan suasana hari raya. eh? hahha

hik2.header baru eh sayamm..lawa!!!

gudluck lalink

@najihah sahami haks haks..tak la baru sgt..lama da..:p :p

comellah header cik aish.. siap ade ice cream.. ! kehkeh.. gudluck .. ;)

walaupun saya bukan juri, saya nak katakan ianya adalah comel! :D

lama amenda je .. baru je beberapa hari tukar .. hahaha

header yg buat otang lain nak makan kek n eskem ..

ececeh.......mntg2 header comel.....hehe...gud luck cik aish...dpt hadiah,kita kongsi 2.....ahaks

comel comel.. tak ade harapan la nak menang ni..*ceh, padahal tak join pun..:)

gud luck!
kalo menang jgn lupekn saye..
hahakk

@Marya Hana haha gud luck kat u jugak..u masuk, i kompem kalah ohh

@Mr.Thinker@Ali ahaks..ni yg rasa nk bg coklat satu bar ni ..maceh

@iPaihaha..yeke..rasa mcm da lama..:D

@Jasmin Ibrahim haha takde la..lama tak masuk any contest n ga..takde idea nak update, tu yg join tu..

@Ezy Chiaki hehehe klu menang, kt share2 k. hahaha..menang ke ?

alah header tea tak comel.. wakaka..

Back To Top