.

.

PERANGAI TAK BERAPA NAK COMEL BILA PERGI KENDURI KAHWIN

Assalamualaikum. ada beberapa sebab kenapa Belog Cik Aish dah 2 minggu tak update. pertama, sibuk. kedua pun sibuk. ketiga pun sibuk. haha. ada siapa siapa yang rindu dengan kemunculan entry baru? tak ada siapa? ok sedih. lari masuk bilik kejap. 

well bulan ni dah start bizi sebab nak prepare for my engagement day on dis february nanti. ada siapa siapa nak sponser ai? hehe perasan betul bajet artis lak nak mintak sponser. sobs. ok so hari ni rasa macam rindu gila dekat blog. kalah rindu my pp epal tu. ops. ni pun terkejar kejar update blog sebab lepas ni nak pergi wedding my kazen pulak.. *terkejar kejar tu tak bermaksud i kejar blog, blog kejar i, no ye*

eh korang pernah tak buat perangai yang tak comel bila pergi wedding sapa sapa? haha. ni nak habaq mai apa perangai yang tak berapa nak comel bila kita pergi wedding orang. 


see?? comel ke tak comel perbuatan ituuuuu? hehe. niway tak jadi isu pun kalau kita nak buat camtu cuma tak berapa nak manis and tak berapa nak comel la kan. bayangkan pakai dah cun melecun da.. pastu borak nak letup letup kata ai shopping kat pavi..ai baru je balik dari oversea..ai suka aaron aziz.. eh tibe tibe lak. pastu tup tup, pergi wedding orang, habis licin goddies bag dengan bunga telur korang rembat masuk handbag. hahaha. 



honestly la kan...aku pun pernah buat..sebab geram sangat dengan bekas bunga telur yang comel comel tu. tapi bila pikir balik, aiyak patut la masa tu ai single. sebab perangai pun tak berapa nak comel, mana de lelaki nak? hehe. 

bukan lah aku kata tak boleh, keji gila perbuatan itu..tidakkkkk..tapi nanti orang kata eh buruk perangai betul anak dara ni. *mak orang kalau nak buat macam ni dipersilakan sebab ai faham uols ada anak2 yang ramai menanti di rumah*  tapi kalau anak dara yang buat..OKFINEE..hehe..

so lepas je aku hasilkan entry ni..ada beberapa manusia yang tanya "so nanti majlis u, kalau orang buat macam ni kat majlis u, u nak buat apa?" so my answer is "aku tak kisah nak cilok banyak mana pun bunga telur tu tapi ai bagi bunga telur plastik, telur pun plastik..ada sapa mau?" ok just joking. hehe


19 Komentar untuk "PERANGAI TAK BERAPA NAK COMEL BILA PERGI KENDURI KAHWIN"

dulu masa kecik-kecik selalu la buat.. ni dah besar, tak ade la..
jaga akhlak.. eh tetibe akhlak lak :D

Setakat lagi ai tak pernah lagi buat macam tuu. HEHEHHEH

time kecik2 dulu slalu sorok bunga telur.hehe

Assalamualaikum .

Hahaha. nak bagi bunga plastik, telur pun plastik ? Ngee.
Alaa, buat apa nak ambil banyak-banyak.. Tak payah nak buat koleksi sangat lah. Hehe.
Kalau orang bagi, ambil takpa lah kann.

Eza tak culik goodies bag, tak kesah pun pasal tu. P, Eza akan makan banyak2. Menu kenduri kan sodappp. Haha! Pastu, yang spoilnya mak kata, "diet diet." -__-'

ari tu tunang ziida tak pegi tak?

ohh sy tak penah buat, tapi makkk sy pernah. kononnya amek untuk sy lah, hahahaha. adohai mak, cute betul.

haha..pernah gk bt mcm nie dulu :D

hahaha biasa mak yg suka suruh amek. hihi

kalau telus saye xheran..saye mau gule2..muahahahahaha! xD

Kalau tak kene jerit dengan mak saya, lama saya buat bende macam tu..Hehehe.. dulu-dulu nakal sikit saya nih.. :D

tu la pasal..kecik je dunia ni.. tuan blog ni bila plak nak mkn nasi minyk..nnt ajak yo.. jgn lupo..kih kih ki

hahaha...tak pernah lagi la curik bunge telur macam tu sbb Naru pon x suke bawak handbeg besar2..anywy entry ni terrrbaikkk!!

http://narumiaida.blogspot.com/

saye ni bse nye kalo g knduri kawen mtk lauk lebih je..
blk umh nt xyah masak..
hakhakhak..

sejak 2 menjak nie... moon rajin jerkk ilut mak ayah g kenduri kawen.. huhu~ paling suka kalo bab dapat door gift ni kan.. lagi happy kalo dapat telur.. hehehe

hehehehehe selalu wat gak...tp y bab makan licin2 xla.. kao suke amik bunge telo n srvnier 2 sll wat la sbb nak wat kngan n kumpl....

cik aish kwin nti sy lak nk curik bunga telur byk2 dan goodies beg nk 10 :D

mas suka tengok kalau de yang unik coz suka simpan wat kenangan.

bukan ke telor tu kolesterol tinggi? xbek tuk kesihatan. btui gak idea cik aish bg telor plastik tu. selamat ler kesihatan kita. btui kn? eh..!

Back To Top