SUMPAH AKU TAK TIPU

Tags

Beberapa hari lepas rumah aku black out. masa tu aku tengah menelaah silibus yang aku nak ajar petang tu. damn betul rasanya sebab tengahari buta ni pulak nak black out. rumah aku je. rumah jirang tangga tangga tak black out lak. ni pe kes jirang lak ni? slang terengganu lak kan?

pastu wireman datang nak repair. muda jugak la dalam awal 30-an. aku sambung buat kerja. selak selak buku, menulis, tekan tekan kalkelater. tibe tibe brother wireman tu tegur aku. sopan santun je dia tanya. 

"dik, tak pergi sekolah ke hari ni?"

apa motip di sebalik cerita ni?
A - aku ada rupa budak sekolah
B - dia rabun jauh
C - dia nak ngurat tapi guna taktik bodoh
D - ada jawapan lain?
(sila nyatakan jawapan korang tanpa mengguris perasaan aku, hahaha.)

Photobucketmaka dengan ini, aku mengisytiharkan, kot kot la abang wireman tu baca blog aku ni kan..aku nak bagitahu bahawasa nya..umur aku 25 tahun nak masuk 26 tahun. slumber badak aku mengaku umur aku ni. nak malu apa? 

semua orang pun tua maaa!

P/S - Ipai, sila jeles. hahaha

Blogger yang bekerjaya dan fulltime online business. Jangan lupa add saya di FB dan follow saya di Instagram. Hubungi 0126716961 untuk sebarang pertanyaan mengenai Shaklee

Kongsikan artikel ini di :