.

.

SUMPAH AKU TAK TIPU

Beberapa hari lepas rumah aku black out. masa tu aku tengah menelaah silibus yang aku nak ajar petang tu. damn betul rasanya sebab tengahari buta ni pulak nak black out. rumah aku je. rumah jirang tangga tangga tak black out lak. ni pe kes jirang lak ni? slang terengganu lak kan?

pastu wireman datang nak repair. muda jugak la dalam awal 30-an. aku sambung buat kerja. selak selak buku, menulis, tekan tekan kalkelater. tibe tibe brother wireman tu tegur aku. sopan santun je dia tanya. 

"dik, tak pergi sekolah ke hari ni?"

apa motip di sebalik cerita ni?
A - aku ada rupa budak sekolah
B - dia rabun jauh
C - dia nak ngurat tapi guna taktik bodoh
D - ada jawapan lain?
(sila nyatakan jawapan korang tanpa mengguris perasaan aku, hahaha.)

Photobucketmaka dengan ini, aku mengisytiharkan, kot kot la abang wireman tu baca blog aku ni kan..aku nak bagitahu bahawasa nya..umur aku 25 tahun nak masuk 26 tahun. slumber badak aku mengaku umur aku ni. nak malu apa? 

semua orang pun tua maaa!

P/S - Ipai, sila jeles. hahaha
28 Komentar untuk "SUMPAH AKU TAK TIPU"

wah memang terbaik la cik aish.hehe, by the way muka tu ada la sikit2 babyface.heheh :)

Eh, ada cerita hot! : Jom Bodek Hati Pensyarah

abang tu tanya sekolah rendah ke sekolah menengah?




yang sebenarnya, abang tu ingat cik aish ni cikgu sekolah, sebab tu dia tanya soalan 'tak pegi sekolah ke?'...


lalalala~

saya 26 nak msk 27..xde butthurt pon bg tau umur jugak! hahahahah

macam budak tadika . heheh , gurau je

cik aish nampak begitu awet mude...

egt kan sebaye..23..rupenye..

25 sudah...wahhh..adek manesss...makan ape awet mude?hehehe

lain kali ngaku jer...hahahah..tu nama awek muda..

ok la tu..25 tk tua pun la.. kih kih.. mungkin sbb ketot kot.. kih kih kih..

jgn mara... gurau2 jew...

maybe sebab dia tengok cik aish dok selak2 buku kot.

Assalamualaikum dan salam sejahtera, terima kasih kerana sudi melapangkan masa melayari AZLIYACOLLECTION.BLOGSPOT.COM

Apa itu SAUNA OZON INFRARED dan kebaikannya kepada anda

http://azliyacollection.blogspot.com/2011/09/sauna-ozon-infrared.html

D: kalkulator ditekan macam buat soalan math. tu yg dia kata macam tu.

okay apa nampak muda. :)

ahahaha..setuju gioler ngan asada...:P

D ; cik aish sentiasa nampak remaja . hehe (bukan bodek)

wewiitttt cik aish awet muda lah tu..
takpe, teroskan muda dan muda.. :))

lol rara kena panggil k.aish lah cm ni.rara 24.mmg muka aish mcm muda.

sebab die tgk ko tgk selak selak buku, tekan tekan kalkalater. tu ingt ko sekolah lagi kuikuikui

sm la kite.. pernah dicop br ting.2 padahal masa tu umur 23 dh.. skang ni dh 26, up ckit naik tingkatan 4.. haha

hahaha.. gabungan jawapan a b c.. bleh ker?? hohoho

sebab cik aish nampak muda lah ni..
awet muada..share lah petua..huhuhu

kehkehkeh..
muke cik aish cam budak form 5..
2pasal abg tu tnye cam tu..

@D'ya Marshmello hehe..takde la..maybe aish pendek..tu je

@AsyieqiN Rkey ahaha takde awet muda de..aish ni pendek la..rendah je..tu pasal la

@rara pinkmafia eh beza sethun je..tayah la nak berakak2..ahaks

Back To Top