.

.

Yang suka tukar tukar status kejap single kejap in relationship..loya la.

wahai remaja...matangkan lah diri kamu. bila bergaduh, tukar single. lepas tu pakwe pujuk, esok tukar in relationship. lusa pakwe bagi hadiah, sayang gile gile terus tukar engaged lak. pastuh married. tulat gaduh balik sebab pakwe sibuk sangat, tukar kepada widowed. pakwe tak pujuk terus tukar single pulak. 


annoying tau tak???


tu belum cerita lagi bab jiwang karat dengan kekasih hati. Please lah. apa gunanya message kat facebook tu? tu ha chat box tu kan boleh guna? tak boleh ke dorang guna tu untuk bagitahu ayat ayat jiwang tu kat situ je? tapi bukan ke 5 minit sebelum tu dorang dah msg kat henpon awek masing masing say i luv u. untuk apa la lagi nak publish kat wall fesbuk tu. nak bagitahu satu dunia uols tengah bahagia? orang lain tak bahagia?




seyes aku nak muntah hijau kat sini.
aku da ah belum makan tengahari lagi ni. 



mana yang tak buat, cool je ok. 
mana yang pernah buat, no heart feeling ok.




12 Komentar untuk "Yang suka tukar tukar status kejap single kejap in relationship..loya la."

haha :D yep yep..memang dah byk sgt kan ?? fie ignore jew..huhu

nelly.. no heart feeling ye..hehe
sophie... boleh ignore..tapi terpandang gak ah..haha..pening pening macam ragam

ye ye btl2.. mmg agk kebudakan pn ad.. so relak je la... HAHAHA

blm pna buat..aq nak buatlah..

singles lagi 4 ngehx3..........lariiiiiiii

haha..dulu ada membe anne cakap,kalau bercinta tak payah nak wall sangat la kan,last2 tengok2 penuh wall dorang dengan crap messages..haha

anne pun tak minat people macam ni ;)

kadang buat jugak . hehhhehehehehhehe

mmg annoying pon...
gaduh pon nak bgtau sume org gak.
pastu ade pulak y siap like lagi status tuh.pelik.

haha...nak buat camne...butakan mata sajaaa aaaahhh... walaupun terseksa jiwa raga melihatnyaa

eh jgn la muntah hijau kat sini.. kang sian saya yg kena basuh.. kehkehkeh

Aku belum Kawin Lagi La Der

tu mengelabah nama nyer cik aish..hahahaha xmatang la tu :P

Meh singgah: New Princess yang comey!!

Back To Top