Yang suka tukar tukar status kejap single kejap in relationship..loya la.

Tags

wahai remaja...matangkan lah diri kamu. bila bergaduh, tukar single. lepas tu pakwe pujuk, esok tukar in relationship. lusa pakwe bagi hadiah, sayang gile gile terus tukar engaged lak. pastuh married. tulat gaduh balik sebab pakwe sibuk sangat, tukar kepada widowed. pakwe tak pujuk terus tukar single pulak. 


annoying tau tak???


tu belum cerita lagi bab jiwang karat dengan kekasih hati. Please lah. apa gunanya message kat facebook tu? tu ha chat box tu kan boleh guna? tak boleh ke dorang guna tu untuk bagitahu ayat ayat jiwang tu kat situ je? tapi bukan ke 5 minit sebelum tu dorang dah msg kat henpon awek masing masing say i luv u. untuk apa la lagi nak publish kat wall fesbuk tu. nak bagitahu satu dunia uols tengah bahagia? orang lain tak bahagia?




seyes aku nak muntah hijau kat sini.
aku da ah belum makan tengahari lagi ni. 



mana yang tak buat, cool je ok. 
mana yang pernah buat, no heart feeling ok.




Blogger yang bekerjaya dan fulltime online business. Jangan lupa add saya di FB dan follow saya di Instagram. Hubungi 0126716961 untuk sebarang pertanyaan mengenai Shaklee

Kongsikan artikel ini di :