.

.

apa yang khairul fahmi @ apek suka makan?

heloo ni pun kau nak buat entry ke? lantak ah dia suka makan apa pun. bukan kau bakal bini dia pun nak masak untuk dia hari hari. alaaaaaaaaaaaaaaaaa...


semalam member aku tag aku kat facebook. suruh aku tengok nona pukul 2 tadi. pelik ah plak apa pasal lak kan. ko jadi pengacara nona ke? ke nona temubual ko? memang aku jeles ah camtu. tapi rupa rupanya nona hari ni ada siarkan pasal khairul fahmi @ apek. ala keeper muka korea tu. 




eksaited lah gak nak tengok. tak rugi tunggu nona hari ni. *first time aku tengok nona* so apek ada cerita dia dulu sekolah kat mana makan apa semua. aku tak kesah pun dia suka apa makan apa semua tu. bukan aku heran sangat pun. cuma suka tengok cara dia. macam low profile je


apek bagitau aku eh silap dia bagitau nona tadi, dia sebelum tidur suka pasang cd. aku ingat citer apa dia tengok kan. ehemm.. rupanya tengok citer kartun naruto. so korang, besday dia nanti belikan cd naruto untuk apek ye. feveret dia tuh. orang tua tua kata lelaki yang suka tengok kartun ni manja orangnya. erk.. 


so korang yang minat gile kat apek apa lagi...bulan ramadhan yang akan datang jangan lupa masak ayam goreng banyak banyak. pastuh hantar kat umah dia. pos laju pun boley. so apek suka makan apa? ayam gorenggg.....



"ha ? ayam goreng? sedapnyaaa.."



dah macam upin ipin lah pulekss....

ok bye!
4 Komentar untuk "apa yang khairul fahmi @ apek suka makan?"

eh saya pun suke tgk naruto gak..ngehx3

ooo patut la...nampak macam manja je.haha

deela xsuka tgk naruto to suka tgk dragon ball..hihi :P

Meh singgah: Tuala Wanita Punca Barah Pangkal Rahim??

oh iye ke saya manje..oh OMG sweetnye ngehx3..<---suri tergedik plak lariiiiiiii

Back To Top