.

.

kontest Adik Comel Macam Mia Sara : proses meninjau sedang bermula!

Salam...
hai uols..saya dah mula start nak tinjau peserta yang join contest nih..
Thanks sebab sudi join dan support


Antara beberapa masalah yang cik aish kesan setakat ni, ada masalah dari segi tempoh loading blog uolls.. sebab bila letak gambar, kadang-kadang loading slow. nasib baik guna streamix. kalau guna berukband? mau tidur kang!


So..barulah faham betapa size blog itu penting ye rakan-rakan sekalian. blog yang berat, proses loading pun lama..bila lama..mula lah fedup kan nak tunggu. So aku pun pergi la timbang blog picisan ni..mak aih..berat gak tuh..194kb okay! Pening gak ye..nak buang apa lagi? nak kata letak widget merapu rapu, takde pula.


Last last baru tahu, rupanya GAMBAR yang kita letak dalam blog, tak kira la dalam entry ke atau dekat sidebar ke, itulah sebenarnya punca blog kita jadi berat. Haish. Korang punya blog camne pula? nak timbang boleh pergi sini ye.


blog pun nak diet jugak bro..
hehe. oklah jom sambung fikir camne lagi nak ringan kan blog! eeerr

ok bye!

Tag : kontest
1 Komentar untuk "kontest Adik Comel Macam Mia Sara : proses meninjau sedang bermula!"

http://bibie-mumui.blogspot.com/2011/02/kontest-adik-comel-macam-mia-sara.html
masih diterima?? hehehe

Back To Top