Perhatian pada peserta kontest Adik Saya Comel Macam Mia Sara :: TOP 6 !!

Tags

Salam..Hai uolls.
14 Februari ni kite akan umumkan pemenang kontest ni ok..so far..dari senarai peserta yang join, kite dah tapis-tapis. kita akan singkir kan peserta yang :


1. tak ikut syarat
2. gambar yang blur dan tak jelas
3. tak link kan ke blog kite dengan betul


so apa pun semua peserta berjaya letak gambar yang comel-comel tapi apa kan daya, pemenang hanya 3 orang saja. jadi nak tak nak kena redho idak gitu? hari ni kite nak umumkan 6 peserta yang layak dan menepati citarasa juri. eh eh eh macam akademi fantasia pulekkss. check it out!!





yang tak tersenarai jangan kecik hati.. 
jumpa lagi di kontest lain di lain hari..


ntahhapehapentah hhehe



Blogger yang bekerjaya dan fulltime online business. Jangan lupa add saya di FB dan follow saya di Instagram. Hubungi 0126716961 untuk sebarang pertanyaan mengenai Shaklee

Kongsikan artikel ini di :