.

.

Perhatian pada peserta kontest Adik Saya Comel Macam Mia Sara :: TOP 6 !!

Salam..Hai uolls.
14 Februari ni kite akan umumkan pemenang kontest ni ok..so far..dari senarai peserta yang join, kite dah tapis-tapis. kita akan singkir kan peserta yang :


1. tak ikut syarat
2. gambar yang blur dan tak jelas
3. tak link kan ke blog kite dengan betul


so apa pun semua peserta berjaya letak gambar yang comel-comel tapi apa kan daya, pemenang hanya 3 orang saja. jadi nak tak nak kena redho idak gitu? hari ni kite nak umumkan 6 peserta yang layak dan menepati citarasa juri. eh eh eh macam akademi fantasia pulekkss. check it out!!





yang tak tersenarai jangan kecik hati.. 
jumpa lagi di kontest lain di lain hari..


ntahhapehapentah hhehe



13 Komentar untuk "Perhatian pada peserta kontest Adik Saya Comel Macam Mia Sara :: TOP 6 !!"

tahniah pda yg tsnrai..xda rzki lg..

ouke xpe xmenang :)
congrats la kat yang menang:P

erkk... xmenang... congrats pada yg menang...

adesh,tak tersenarai.
huhu.
neway,congrate pd nme2 diatas :)

Rifqy tersenarai!! thanxx yee..alhamdulillah

Alhamdulillah Balqis tersenarai....good luck jugak untuk semua...

ouch...its ok..maybe next time...congrats ya!!

eh....batrice tersenarai ler....
gud luck pada yg lain jugak k

baru perasann..saye saraeisyabalqis..T^T...sobss...blog sy http://sayaygpemalu.blogspot.com.
sy off smntara sbb sdg bertesis

Back To Top