.

.

Pentingnya korang letak link blog korang dalam profile korang.

Salam kawan kawan.
dah makan? aku blogwalking tersangkut kat satu entry pasal masak maggi. Damn. terus g dapur masak magi jugak. LOL LOL


ok. hari ni nak bagitahu tips yang rasanya sangat penting kalau korang nak orang yang korang follow tu follow korang balik. chop! bukan suruh korang pergi paksa ugut ugut suruh follow balik okay. tu kes naya. tapi korang tau tak kesilapan utama kita adalah apabila tiada link blog korang dalam profile korang sendiri?



tak faham?
ok jom kite terjah satu blog yang tulis macam mana nak setting balik profile korang so link blog korang akan appear kat profile. dan bila kita follow orang, orang tu klik gambar kita, taraa...link blog kita ada dah kat situ. so senang dia nak follow balik. 


ok dah khatam? mana mana yang belum setting lagi tu, pergi buat cepat. sebab aku nak follow korang balik lepas ni. kalau takde link blog korang kat profile korang, camne aku nak jejak korang idak gitu? ok nak sambung makan maggi. Bye!

3 Komentar untuk "Pentingnya korang letak link blog korang dalam profile korang."

sebarkan kpd rakan2 blogger yg lain..masih ramai yg tak letak ni..

alamak terada 2 link y same lakk..cm ne nk buang ek..coz 2,2 same...

Back To Top