sesuatu untuk lelaki di luar sana..apa yang perempuan inginkan dari kamu!!!!

Tags





best tak best tak? 



entry kali ni nak ulas tentang scene ni. korang nampak tak lelaki tu tengah buatpe? of cos lah dia tengah cuba nak HAPPYKAN perempuan tu. wah gelak besar kau..kalau aku pun boleh gelak kot lelaki gelek macam ni. bagus bagus. calon pakwe yang best.


ectely korang yang dah tengok cerita ni mesti dah tau kan kenapa lelaki ni tiba tiba ambik berat kat perempuan ni? ya. sebab lelaki tu nak tebus kesilapan dia yang dah ABAIKAN perempuan tu. sweet kan? at least lelaki tu sedar dan cuba buat yang terbaik untuk gembirakan balik perempuan tu.


perempuan mana yang suka diri diabaikan korang bagitahu aku sekarang!


ending scene ni memang jahat. sebab? dah buat aku nanges. haaa. benci benci. Lelaki tu berjanji kalau dia balik lewat, pergi mana mana, dia akan beritahu perempuan itu. supaya perempuan tu tak risau. selama ni lelaki tu tak pernah peduli untuk bagitahu sapa sapa ke mana dia nak pergi, apa urusan dia. dia tak biasa buat semua tu.


tapi kerana sayangkan perempuan tu, dia cuba baiki diri.walaupun susah.tapi baginya berubah demi yang tersayang apa salahnya kan. "you're not a person who is nothing to me" ye.



wahai kaum lelaki. adakah anda tahu bahawa hati perempuan sangat lembut? 
cuba kita pejam mata..
bayangkan sekiranya pasangan yang kita pernah abaikan, tiba tiba pergi meninggalkan kita buat selama lamanya, tidak kah kita rasa bersalah kerana tak berkesempatan memberikan yang terbaik untuk dia?




pada masa tu, segalanya dah terlambat. 

Blogger yang bekerjaya dan fulltime online business. Jangan lupa add saya di FB dan follow saya di Instagram. Hubungi 0126716961 untuk sebarang pertanyaan mengenai Shaklee

Kongsikan artikel ini di :