.

.

Good time in Singapore!

Assalamualaikum uols.
Semalam tak dapat nak update blog sebab pergi Singapore sehari suntuk. Penat ok. Dah ah time pergi tu kitorang ingat flight pukul 6.45 pagi. boleh ah terhegeh-hegeh bersiap bagai pastuh tetiba tengok tiket mak ai flight pukul 6 pagi rupanya. bukan 6.45. apa lagi..kereta pun memecut di keheningan subuh dengan kelajuan 160km/j. dah ah akak aku mimpi terlepas flight semalam. nasib bek sempat sampai. nama kitorang kene sebut kat airport sebab lambat. mintak mahap la ye.



apa yang menarik di Singapore?
maybe korang dah pernah pergi. tapi ni first time ah aku sampai sini. taknak citer banyak kita layan gambar je. Layaannnn!




























next update nak cerita pasal trend orang Singapore yang buat aku senyum dan pikir panjang..tunggguuuuuuuuuuuuuu....


p/s aiiii pemenang kontest tempat pertama dengan tempat ketiga bila nak email alamat korang.haha taknak hadiah ke..haaaa





















2 Komentar untuk "Good time in Singapore!"

wah, best best. i tak pernah lagi keluar malaysia.
hope one day, dpt pergi :)

takpe..ada rezeki nnt dapat la pergi..tak jauh pun kan? org kata jauh perjalanan luas pengalaman. eh kan kan

Back To Top