.

.

Pertama kali Mid Valley sunyi sepi

Salam. Hai korunk. Dah puas bercuti? Amboi amboi. Kerja sekolah dah buat belum? hehe. (perasan cikgu lak) Hari tu kan KL cuti Hari Wilayah. Lepas tu cuti Tahun Baru Cina pulak. So korang imagine la mesti penduduk KL ambik cuti straight sampai esok kan?


Semalam aku dengan Yong pergi Mid Valley. Saja teman dia pergi cari barang. Tapi agak terkejut monyet jugak lah bila kitorang dapat parking dalam masa 5 minit je. Tak susah pun cari parking kat Mid Valley. Sapa kata parking Mid Valley susah? Senang je tau. TAK PERCAYA? Nah tengok ni.


parking Mid Valley



ehem ehem.. bila pergi Mid Valley hari tu, bahu pun tak langgar dengan bahu orang lain.. tak batal air semayang la senang cakap kan. sebab tak ramai orang kan..memang HEAVEN la. rasa macam ala best je KL ni tak sesak. So memang best lah turun KL haritu. Right timing!


tapi sebenarnya tu ayat nak sedapkan hati. ectely agak bosan gaklah time cuti turun KL. Orang lain pergi pulau pulau, aku pergi KL. orang lain snokling bagai nak rak..siap naik genting bagai, tidur challet kat melaka bagai, aku pergi KL.  Alahai bosan betul! nak buat camne. redho aja lahhhhhhhhhhhh


ok bye!
3 Komentar untuk "Pertama kali Mid Valley sunyi sepi"

cik aish! kje skola saye ta syap ag. tlong wt kan bole. bole laaaaa :')

hehe...boleh...meh sini..pejam mata je..hehe

HAHA
dekat seremban pun lengang gile bahabeng
sumpah gak lah tekejuttt ooooo

Back To Top