Keputusan perlawanan persahabatan Malaysia vs Hongkong 2-0!

Tags

Tahniah. 2-0 Malaysia belasah Hongkong dalam perlawanan persahabatan di Stadium Shah Alam baru kejap tadi. Tak tengok? Rugi. Macam biasalah..corak permainan Malaysia makin mantap. Sentap ok pemain Hongkong. Agak kelam kabut dorang last-last minit.  

Satu gol dijaringkan masa separuh masa pertama, dan sebijik lagi masa separuh masa kedua. Tahun lepas Korea Selatan tewas dengan Malaysia..Tahun ni Hongkong..eh eh eh macam layak je nak lawan masa pemilihan World Cup nanti..hehe..nothing impossible..asalkan kita rakyat malaysia sentiasa bagi support!

penjaring Malaysia : Safiq Rahim dan Amirul hadi


i luv u apek.
pelempang?


Blogger yang bekerjaya dan fulltime online business. Jangan lupa add saya di FB dan follow saya di Instagram. Hubungi 0126716961 untuk sebarang pertanyaan mengenai Shaklee

Kongsikan artikel ini di :