ChurpChurp : berapa hengget dah kumpul??

Tags




salam. hai uols. apa ceritaaa? ok hari ni aku nak share tentang ChurpChurp. ala komfem ramai yang dah tau. kan kan? last sekali aku bukak akaun ChurpChurp aku rasanya minggu lepas. masa tuh aku baru earned 30sen. macam sadis je. nak nanges pun ada gak ahh. semalam aku bukak ah balik saja gatal tangan. aik. RM12.80 dah? wah perkembangan yang baik. ha korang yang trafik jam hari hari kat blog tu mesti lagi masyuk kan. sedangkan blog picisan aku yang lengang tak de trafic jam ni pun boleh dapat ni tak sampai seminggu.



bukan susah pun.
korang tak daftar lagi ChurpChurp?
bunyi macam nak cium ah pulekk...



ads 
klik lah saya untuk daftar!


meh sini klik untuk daftar. chupchupppppppp...sayang korang.
erk!


ok bye!!

Blogger yang bekerjaya dan fulltime online business. Jangan lupa add saya di FB dan follow saya di Instagram. Hubungi 0126716961 untuk sebarang pertanyaan mengenai Shaklee

Kongsikan artikel ini di :