.

.

ChurpChurp : berapa hengget dah kumpul??




salam. hai uols. apa ceritaaa? ok hari ni aku nak share tentang ChurpChurp. ala komfem ramai yang dah tau. kan kan? last sekali aku bukak akaun ChurpChurp aku rasanya minggu lepas. masa tuh aku baru earned 30sen. macam sadis je. nak nanges pun ada gak ahh. semalam aku bukak ah balik saja gatal tangan. aik. RM12.80 dah? wah perkembangan yang baik. ha korang yang trafik jam hari hari kat blog tu mesti lagi masyuk kan. sedangkan blog picisan aku yang lengang tak de trafic jam ni pun boleh dapat ni tak sampai seminggu.



bukan susah pun.
korang tak daftar lagi ChurpChurp?
bunyi macam nak cium ah pulekk...



ads 
klik lah saya untuk daftar!


meh sini klik untuk daftar. chupchupppppppp...sayang korang.
erk!


ok bye!!
2 Komentar untuk "ChurpChurp : berapa hengget dah kumpul??"

cik aish...cane nak letak iklan churpchurp kat blog ea?boleh ajarkan?

huhu sgtsedih dgn churp2.. dr rm21.80.. tbe2 cek td ade rm6.8 je.. huhuhu

Back To Top