.

.

Lepas ni Terminal One Seremban pulak berhantu?

aiyoo aiyoo tak tahu. siapa kat sini yang duduk Seremban? kalau duduk Seremban, mesti masa zaman sekolah dulu selalu dating kat Terminal One kan? huhu. ala yang dekat dengan station bas tu. dulu selalu ah aku dating situ. ops pecah lubang. tapi sekarang sorry ah. makin lama makin sakit mata pandang budak budak sekolah dating situ. dah tu ramai pulak tu pelancong Bangla Nepal Indon sume ada. Mekasih daun keladi. baik duduk umah je.


hari ni baca paper utusan. Seorang pemuda maut selepas terjun dari bangunan Terminal One malam tadi. waktu kejadian pukul 7.50 malam. magrib gitu. Pemuda Cina tu mati serta merta sebab terjun dari tangga tingkat dua pusat beli belah dan kepalanya terhentak atas kereta. Polis masih siasat punca lelaki Cina ni bunuh diri. 


Hm..aiyo..apa kes lah bunuh diri lak kat situ. so remaja remaja sekolah yang selalu dating situ lepas sekolah, hati hati ah. korang jangan buat onar lak kat tangga tangga situ. jadi pape susah nanti. okay.




cuba duduk rumah. macam aku ni. apakah?
7 Komentar untuk "Lepas ni Terminal One Seremban pulak berhantu?"

ok..dulu zmn sek slalu lepak kt term1..tp skang da lm xjejak kaki kt situ..hehe..

uit.. maen bunoh2 diri lak..
isk isk..
jge2.. seram dgr..
hehe

wahhh mmg xdpt la nk lepak terminat one g...
lepak jj jela hahha

nelly tak pergi lagi ..hahaha

lalu lalang smpai ke sini.. sgt tau terminal one. port indon

masa matrix dulu selalu juga ke terminal 1. time tu pun pernah dengar ada orang bunuh diri kat situ

alahai...
jadi lari beramai2...
semua balik rumah...
hehheh...
takut..

Back To Top