Lepas ni Terminal One Seremban pulak berhantu?

Tags

aiyoo aiyoo tak tahu. siapa kat sini yang duduk Seremban? kalau duduk Seremban, mesti masa zaman sekolah dulu selalu dating kat Terminal One kan? huhu. ala yang dekat dengan station bas tu. dulu selalu ah aku dating situ. ops pecah lubang. tapi sekarang sorry ah. makin lama makin sakit mata pandang budak budak sekolah dating situ. dah tu ramai pulak tu pelancong Bangla Nepal Indon sume ada. Mekasih daun keladi. baik duduk umah je.


hari ni baca paper utusan. Seorang pemuda maut selepas terjun dari bangunan Terminal One malam tadi. waktu kejadian pukul 7.50 malam. magrib gitu. Pemuda Cina tu mati serta merta sebab terjun dari tangga tingkat dua pusat beli belah dan kepalanya terhentak atas kereta. Polis masih siasat punca lelaki Cina ni bunuh diri. 


Hm..aiyo..apa kes lah bunuh diri lak kat situ. so remaja remaja sekolah yang selalu dating situ lepas sekolah, hati hati ah. korang jangan buat onar lak kat tangga tangga situ. jadi pape susah nanti. okay.




cuba duduk rumah. macam aku ni. apakah?

Blogger yang bekerjaya dan fulltime online business. Jangan lupa add saya di FB dan follow saya di Instagram. Hubungi 0126716961 untuk sebarang pertanyaan mengenai Shaklee

Kongsikan artikel ini di :