.

.

blog yang ditempek muke cantik sana sini, tapi post hampeh lagi digemari dari blog tak tempek muke tapi post best..kenape ?

Astagfirullah..
mengucap dulu. apa ke panjang sangat tajuk ko ni aish oiii! dah macam keretapi Senandung Malam dahhh. SEO pun tak dapat detect blog ko kalau gini rupenya. redho je ah korang ea. 


ok. kali ni nak share tentang pendapat seorang blogger pasal kenapa blog yang tempek muka cun sana sini, tapi postnya biasa biasa je, lagi digemari dari blog yang tak tempek muka cun tapi isi postnya mantap. wahh. agak pedas jugak ah brother ni berkata kata. aku pun terasa kebahangannya okay. walaupun aku tempek muka yang tak cun dan blog pun tak hape hape tapi ai tetap terasa okay. baik. jom kita ulas. 


macam ni bro. senang cerita la kan.


1. semua orang sukakan kecantikan. tu fakta bukan auta. kalau kita dapat hadiah banyak, mesti kita tergerak nak bukak hadiah yang bungkusan dia lawa idak gitu? isi dalam tolak tepi dulu. ah jangan tipu ah. betul takkk? 


2. kadang kadang orang ni bila tengok owner cun je pastu tepek muka sana sini dalam blog tu, dia pun rasa macam "eh nak try usha jap ah"  memang hampeh ahh


3. siapa kata blog yang tepek muka cun sana sini, takde kualiti? kualiti tu sebenarnya subjektif. ada blogger cun yang tulis dua ayat je dalam entry tapi dianggap berkualiti sebab makan dalamm beb ayat dia. menusuk kalbu betul ah kan. ada gak blogger cun yang letak macam macam info bernas yang memang boleh diguna pakai. contoh tips kecantikan. kira tu pun orang kata berkualiti. so kualiti tu subjektif ye bro. 


4. siapa kata blog yang tak tepek muka cun sana sini, orang tak suka? eh saapa kataaa? nak aku kasi contoh? korang pergi blog ni. aku memang silent reader blog ni. memang tak tepek muka sana sini tapi orang suka entry dia. BLOG SERIUS 


bro ni letak gambar katun je. tapi ramai suka ooh blog dia nih



5. siapa kata apa yang bro kata tu betul? aahhh apa benda aku cakap ni. 


korang lak pendapat caner? blog korang tepek muka besar besar kat header korang kan? macam aku ah. tapi aku tak cun ah macam korang. *sedar diri*  haha. larikksss


ok bye!
7 Komentar untuk "blog yang ditempek muke cantik sana sini, tapi post hampeh lagi digemari dari blog tak tempek muke tapi post best..kenape ?"

mari kite cari jln penyelesaiannye same2..ngehx3

life is complicated ah..haha tetiba je kan.

suke gak kt blog serius..amat suke..

hahhaahhaa..i tak kan?? ( walaupun i tempek gmbr i kt header tu!!ehehhehe :P)

blog serius best!

biase la 2..lumrah manusia..tapi ade yg muka cntik, etnri best..

yg muka x cntik, entri x best pon ade...tp dh cntik, tgok jela die posing sane sini..huhu

@ecah : aah tu la pointnya di sini!!! hehe

Back To Top