Ada beza ke breast dengan dada?

Tags

Assalamualaikum wbt.
Pertama kali memberi salam dengan penuh sopan setelah membuat tajuk entry sedemikian rupa. Maaflah ye. Bukan apa, cuma terfikir pasal breast eh bukan pasal perbezaan kedua perkataan tu. 


Dulu, aku dan Mr F pergi KFC. Nak makan tengahari. Sampai je kami di kaunter, aku pun order cepat cepat. Maklum ah perut dah gerudi inul dah. Lapar teramat. 

"dik, bagi akak Dinner set tu. Nak yang spicy ye. Taknak drumstick. Nak breast."

aduh.

Sakit aku dibuatnya bila Mr F siku aku. Dia bisik..
"kenapa sebut breast? kenapa tak sebut dada? malu lah!!!"   
muka dia merah dah masa tu. sebab aweknya order benda yang memalukan kot.


aku bantai gelak depan kaunter tu jugak.
"apa beza breast dengan dada? sama je. kite dah biasa sebut breast ah kalau nak order ayam! awak ni nape? siku siku saya. sakit tau tak!!".  


"eh malu lah. Ya Allah. Jangan ah sebut kuat kuat."

 




"Yang awak gelabah ni nape? Breast dengan dada sama je." 
aku dah pelik dah. takkan aku nak order camni lak..
(dik, bagi akak ayam bahagian t****) takkan kot?


"dahhh dah"  terus dia tutup mulut aku. 


endingnya...
kitorang blah sambil kena gelak dengan budak yang ambik order tu. pasal breast pun nak siku aku. sakit tau tak. sok kawen nanti camne? hahahahahahahaha. mangkuk sungguh.

LOL.......

Blogger yang bekerjaya dan fulltime online business. Jangan lupa add saya di FB dan follow saya di Instagram. Hubungi 0126716961 untuk sebarang pertanyaan mengenai Shaklee

Kongsikan artikel ini di :