.

.

Ada beza ke breast dengan dada?

Assalamualaikum wbt.
Pertama kali memberi salam dengan penuh sopan setelah membuat tajuk entry sedemikian rupa. Maaflah ye. Bukan apa, cuma terfikir pasal breast eh bukan pasal perbezaan kedua perkataan tu. 


Dulu, aku dan Mr F pergi KFC. Nak makan tengahari. Sampai je kami di kaunter, aku pun order cepat cepat. Maklum ah perut dah gerudi inul dah. Lapar teramat. 

"dik, bagi akak Dinner set tu. Nak yang spicy ye. Taknak drumstick. Nak breast."

aduh.

Sakit aku dibuatnya bila Mr F siku aku. Dia bisik..
"kenapa sebut breast? kenapa tak sebut dada? malu lah!!!"   
muka dia merah dah masa tu. sebab aweknya order benda yang memalukan kot.


aku bantai gelak depan kaunter tu jugak.
"apa beza breast dengan dada? sama je. kite dah biasa sebut breast ah kalau nak order ayam! awak ni nape? siku siku saya. sakit tau tak!!".  


"eh malu lah. Ya Allah. Jangan ah sebut kuat kuat."

 




"Yang awak gelabah ni nape? Breast dengan dada sama je." 
aku dah pelik dah. takkan aku nak order camni lak..
(dik, bagi akak ayam bahagian t****) takkan kot?


"dahhh dah"  terus dia tutup mulut aku. 


endingnya...
kitorang blah sambil kena gelak dengan budak yang ambik order tu. pasal breast pun nak siku aku. sakit tau tak. sok kawen nanti camne? hahahahahahahaha. mangkuk sungguh.

LOL.......
8 Komentar untuk "Ada beza ke breast dengan dada?"

bagi dia lain agaknya...
ehhee...
itu pun nak gaduh kan...
dan kamu sangat lurus...
(n_n)

ahhahaha...sensitif bnde tu bg lelaki kot..hihihi..klau sebut chest xleh ek?hahaha

lawak je.. pape pun nampak sweet kat situ.. hee

psst: teringat kat sorang member laki yang siap wat body language g bile nak order ayam cantu.. lagi lawak x ingat! ^^

sama la..
cuma dada agk sopan..
breast lbh kpd tut...
hehe..
rsnya..
mgkn tu kowt dia pkir..
hehe

@orkid : tu ah. depan kaunter lak tu kan.haha.
@duan lang : tu ah..maybe sebut chest kot.tapi kita mmg dah biasa nak order ayam bahagian breast. takleh ubah dah
@kay are : adehh..boleh lak macam tu.kalau sy jadi pekeja tu, kompem da gelak
@cik Ezy : aah laki tu sgt malu bab bab tu. very the pelik

@anis : maybe lah kot. walaupun meaning nya sama..tapi maybe dia rasa dada lg sopan kot. haha. ayam je pon. sian ayam

haha kelakar. saya ad tag cik aish =)

Back To Top