Tukar banner jom!

Tags

Yea! Sekarang Cik Aish dah ada banner untuk blog nih! Banner ala kadar je. Tengok blogger lain macam best je ada banner sendiri. nak ah jugak kan. 


so apa fungsi banner dalam blogging ni sebenarnya?
Banner bertujuan untuk melakukan penukaran link/Link Exchange. Means that, aku tepek banner korang kat blog aku, korang tepek ah pulak banner aku nih kat blog korang. ada sesetengah blog yang just letak link exchange je. tapi aku pulak lagi suka letak banner. sebab orang akan tengok gambar, baru berminat nak klik kan. 


jom kite tengok contoh macam samizul buat.
ni contoh kalau kita just letak link exchange je. 





ni pulak contoh kalau aku letak banner korang kat blog ni.





antara dua jenis link exchange ni, aku lagi suka tengok banner. mana yang lip lap comey comey tu ah yang gatal tangan aku nak tekan. 


ni banner aku. tak seberapa ah. malas nak buat yang gempak gempak. (sebenarnya buta it) haha. so aku buat yang simple je. takde lip lap lip lap pun. jom kita exchange banner. 

Photobucket


nanti banner korang aku akan letak kat satu page lain khas untuk banner exchange. kalau berminat, tinggalkan kod url banner korang dalam ruangan komen ni. ok tata!

Blogger yang bekerjaya dan fulltime online business. Jangan lupa add saya di FB dan follow saya di Instagram. Hubungi 0126716961 untuk sebarang pertanyaan mengenai Shaklee

Kongsikan artikel ini di :