.

.

CONTEST BLOG PALING CANTIK, COMEL DAN KEMAS !



syarat-syarat penyertaan ::
  1. jadi follower FARZANA FARZANTO.
  2. peserta perempuan digalakkan. kerana hadiah disediakan khas untuk blogger perempuan. kalau lelaki nak masok boleh juga. kalau tak kisah menang baju2 macam kat atas ni. haha (setiap pemenang boleh memilih hadiah or baju mengikut citarasa sendiri di Pelangiwardrobe Hannah. add dulu baru boleh tengok baju2 disana)
  3. ada 3 kategori iaitu blog paling cantik, comel dan kemas. setiap kategori mempunyai 1 pemenang sahaja.
  4. buat 1 entry tentang contest ni.
  5. tag kepada 5 orang rakan blogger anda.
  6. letak banner di side bar blog anda dan link kan terus ke entry ni.
  7. setelah selesai, tinggal kan link entry anda berkenaan dengan contest ni di komen entry ni. saya akan check setiap link yang sudah ditinggalkan.
  8. penyertaan bermula pada 10.1.2011 hingga 10.2.2011.
  9. dalam tempoh sebulan ni mungkin anda boleh gunakan masa ini untuk menghias blog anda.


Okay. Kontest ni memang best gila kentang. Walaupun blog aku tak secantik secomel dan sekemas mana, tapi gatal jugak nak join. Sebab bukan kena bayar pun kan? Mangsa yang aku nak tag adalah jeng jeng jeng...


5. cipott


Nak join contest lain? klik sini 
Tag : kontest
2 Komentar untuk "CONTEST BLOG PALING CANTIK, COMEL DAN KEMAS !"

gud luck yer semoga bertuah :)

saya pon tak tau nak komen ape..
urmm.."
sbnarnya sy ngah bosan ni..
sja buang mse..
heheh

Back To Top