.

.

Kenapa lelaki suka add perempuan chantek cekci mekci di Facebook?

tadi borak-borak dengan member. topik? kenapa lelaki suka sangat add perempuan chantek dekat Facebook. ha, bila tengok tengok, takde mutual friend pun. tak kenal pun. tapi lelaki suka betul lah add golongan ni esepecly yang cekci cekci ni. dan yang takbolehblah bila tanya "nape ea korang add pompuan-pompuan chantek yang ekci-cekci ni" pastu dorang jawab. "saje je" ewah ewah gila kentang punya jawapan keh keh keh


tapi kan rasa yang paling taklehbelah bila lelaki tu dah ada makwe yang memang cayang loving gila kat lelaki tu tapi STIL lelaki tu nak add jugak pompuan-pompuan chantek ni. yela..nama pun laman soSIAL kan kena lah pandai bersoSIAL, kenalah pandai add ramai-ramai pompuan yang cun meletop. rasa macam nak kasi flying kick je dengan jawapan tu. 


so sapa yang masih blur nape lah lelaki ni suka add pompuan chantik cekci mekci ni, bolehlah ambik kertas dan pen. salin ni ha. Siku nak?


NAK CUBA NASIB
bila tengok pompuan chantek cekci mekci ni mesti rasa macam "ala bestnya kalau jadi makwe aku". pastu mesti rasa macam nak cuba nasib kot kot pompuan chantek tu nak bagi feedback positif ke kan. tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia? ha dah macam karam sing walia dah nih. bila dah add tu mula lah tunggu peluang pompuan chantek cekci mekci ni on chat harap harap dapat lah say "hai leh bekenalan." *waklu. awek lu mana? dah kenal abis dah?*


RASA GLEMER
bila add pompuan chantek cekci mekci ni, biasalah lelaki mesti rasa ego maksimum "hey aku dikelilingi awek cun derrr"...whathewell kan. rasa macam kalau friendlist ramai dengan awek-awek hot boleh dapat RM100 satu kepala takpe gak la kan. seyes ok..ada apa dengan total friendlist? boleh menjamin kebahagiaan ke? seyes takleh belah.


TATAP BODY CEKCI
ok yang ni seyes lah rasa macam nak bagi sepak terajang je kalau pakwe ai buat camni kan. eh dia ada buat ke? takpe. buat berpada-pada. ok stop sambung citer. bila add je pompuan chantek cekci mekci ni ofkos la cekci kan sampai terkeluar sana sini, putih gebu lemak berkrim der..apa boleh buat hiasan dunia semata-mata. yang lelaki pun apa lagi, macam disambar petir terus add bukak photo siap zoom lagi celah-celah tang mana aku tak tau la. konon bila tengok pompuan chantek ni, dengan alasan "saya kagum ciptaan tuhan" whatthehell. seyes meluat dengan jawapan tu.hahaha


BAWA PULANG KE PANGKAL JALAN
eh eh eh ni pun boleh kan? wah alasan ni memang terbaek dari ladang. bila tanya "eh napa kau add pompuan cekci yang ko tak kenal tu ha?" "ala aku nak bawa dia pulang ke pangkal jalan. mana tau kalau aku kawan dengan dia, dia boleh berubah pakai tudung pula". eh eh eh. macam ni pun boleh kan? dah cukup ke bimbingan yang ko bagi kat awek kau sendiri? eh eh eh lagi. 


tapi tak semua lelaki macam ni. ada lelaki yang setia zahir dan batin dengan kekasih dia sampai dia rasa macam tak perlu pandang perempuan lain lagi. *nangis terharu*

ok bye!




9 Komentar untuk "Kenapa lelaki suka add perempuan chantek cekci mekci di Facebook?"

ramai gak lelaki add macam itu atau senang citer KAPEL dengan perempuan macam itu .
tapi , bila nak kawen , pandai pula nak carik yang bertudung . . .
adoii . .

nelly...betul tu setuju...dorang memang kan..nak kapel nak cun cekci mekci je..tp nak kawen nk yg muslimah..alahai lelaki.
finaz... yela..sama la..tak berani nak add org yg tk kenal ni..eh pompuan ade ke yg add lelaki cekci? seksa tau.,hehe

hahaha...aku stuju ngan statement ni :)

kdg2 pompuan yg da ade relationship status nan org len pown dy nk cuba . haha , xpham btol nan prangai laki nie ...

edd.....hehe tul la..harap2 jgn la jadi kat kita kan..harap2 org yg kt syg, tak buat camtu kan..

haha...mcm mcm kan?....pelik je...ish ish....

aah mcm2 sekarang ni...eh eh tertuduh ni kene tuduh ke?hehe

lumrah perangai lelaki mcm gitu ..
kan..? x boleh dibendung org2 mcm tu..
:D

hai, 1st time jejak sini..

Back To Top