.

.

Azam tahun baru kami nak make love malam tahun baru dan nak ramaikan umat!!

Salam semua. 
Adik-adik sila kemas beg malam ini. Semoga esok pergi ke sekolah dengan semangat yang baru ye! Jangan lupa cuba untuk realisasikan azam adik-adik tahun 2011 ini!
Senyum.


Cakap mengenai azam 2011. Mungkin ada yang tidak mahu ketinggalan. Orang lain merancang perlbagai azam tahun baru. Ada yang nak kumpul duit kahwin, ada yang nak tingkatkan prestasi kerja, ada yang nak berhenti merokok! Wah tahniah. Saya doakan azam anda semua dapat dicapai dengan sukses okay!


Tapi bagaimana dengan segelintir mereka yang sudah pun merealisasikan azam mereka pada malam sambutan tahun baru kelmarin? Ya. Mereka pun punya azam macam kita semua! Tambahkan umat manusia di muka bumi. Dan mereka sudah pun realisasikan azam mereka. Tak percaya? Jom terjah!


Pelajar IPTA antara ditahan khalwat

52 pasangan berkhalwat tahun baru dicekup

 

 

Sayang, i love u damn much bebeh

Yes..i love u too darl

Lets make love to show me your love, bebeh!

Yes, darl. Tonite we celebrate new year okay darl!

Lets Check in hotel!

 


 Darl, i'm pregnant!

No, its not mine! Take care of yourself. Its over!

Darl!!!


Mummy, i was born! Where's dad?

Son, you have no dad. You are 'anak luar nikah'


Congratulation pada mereka yang sudah merealisasikan azam tahun baru 2011 di hotel baru-baru ini. Buat kaum perempuan di luar sana, ingatlah, sekali permata anda hilang di tangan lelaki, anda adalah manusia yang paling rugi sekali. Kerana lelaki yang baik tidak akan mengheret kita ke neraka. Tetapi lelaki yang baik adalah lelaki yang tidak sesekali menyentuh pasangan yang bukan haknya dan berusaha menjaga pasangannya supaya suci sehinggalah mereka diijabkabulkan.


 


2 Komentar untuk "Azam tahun baru kami nak make love malam tahun baru dan nak ramaikan umat!!"

Oh.betul. kenape lah ramai students jadi mcm ni. mmg sedih.
sigh.

moga ada sinar untuk mereka pulang ke pangkal jalan.
moga ada masa untuk mereka merasai nikmat cinta dan sayang kepada Illahi.
InsyaAllah.
Doakan.:)

selamat tahun baru si manis:)

Back To Top