.

.

Thanks...

kita hidup kadang-kadang sedih, kadang-kadang gelak tak ingat dunia, kadang-kadang bosan, kadang-kadang rasa nak sakat orang, kadang-kadang nak buat benda bodoh, kadang-kadang jadi terlalu bijak, dan kadang-kadang kita rasa tak puas. 


apa pun yang kita rasa kadang-kadang tu, terima hakikat yang hidup ini memang macam tu. Walau apa pun, terima kasih pada mereka yang buat kita smile walaupun kejap. Baru tadi kawan sekolah buat diri ni gelak. Mekasih tau. Bukan apa, sekarang ni memang susah nak tengok saya gelak. 


sebenarnya tak harap pun dorang nak ingat besday saya terlalu awal. walaupun sah-sah memang nampak bila besday saya kat laman facebook tu, tapi quite funny la bila ada yang dah mula wish dan siap pakej suruh belanja makan kek lagi. Besday girl kena belanja ea? Ketawa. 


Rindu satu masa dulu.... ah biarlah saya saja yang ingat memori tu. yang penting sekarang, saya dah mula tak senang duduk mengenangkan umur saya makin meningkat. Tambah pula kawan-kawan mula dajalkan saya. Yalah, saya tua dulu dari mereka kan. tapi itulah yang buat saya senyum sorang-sorang tau. 


Thanks..besday saya lambat lagi. janganlah wish awal-awal. haish.T_________T

2 Komentar untuk "Thanks..."

Back To Top