Jom Kemaskini Pembiyaan Ujrah untuk PTPTN anda!

Ok. Hari tu agak menonggeng-nonggeng jugalah bila dapat bil ptptn yang agak beriban tu. Bila nak start bayar? Insyaallah...Akan bayar juga. Jangan risau okay encik PTPTN! So pada u all yang masih belum apply Pembiyaan Ujrah di mana kadar interest yang kita bayar akan dikurangkan kepada 1% sahaja, bolehlah buka website ini. Pembiyaan Ujrah


Lepas dah masuk ke website tu, kau orang klik je kat Kemaskini Maklumat Ujrah. Dah? Senang je kan. Okay. Lepas tu, kau orang letak la nombor ic dengan email kau orang. Done! 


Lepas tu pergi check email kau orang. Klik kat link yang ada tu, lepas tu bolehlah mula isi maklumat yang diminta. Siap! T____T
Thanks pada blogger Nazri yang bagi maklumat ni!
Previous
Next Post »