crazy love contest~♥

Tags

 

 ok...nie plak syarat nyer ok...

1.mesti la ade blog ye tak....kalau xde mcm ne nak join tol x???
n for malaysian blogger only
hihihii...

2.korang mesti jadi FOllOWER tuan punyer blog nie dulu...AYNIE
kalau x jd follower pun blh la...p kalau terlepas in4mation jgn ngamuk plak ek...

3.korang mesti la ambik banner kat atas tu letakkan kat entry korang n jgn lupe letak kat 
sidebar jugak tau n pastikan link terus ke blog tuan punyer kontest nie...wajib tau =)

4. korang post kan la LINK entry korang yg dah lengkap tu kat komen bwh entry nie ek...
then i akan survey tgk..n i kan postkan komen kat entry korang
 tu maksud nyer korang dh layak la..
hihi...
 5.tag kan 3 org kawan anda n pastikan diaorg tau...=)
 
 
 
 
Saya dah dapat jemputan karpet merah untuk join kontest comel ni..
 Nah. Saya pertaruhkan gambar yang tak seberapa ni..hehe
 
 

Boleh menang? Hehe
Masa untuk tag mangsa!

Blogger yang bekerjaya dan fulltime online business. Jangan lupa add saya di FB dan follow saya di Instagram. Hubungi 0126716961 untuk sebarang pertanyaan mengenai Shaklee

Kongsikan artikel ini di :