.

.

crazy love contest~♥

 

 ok...nie plak syarat nyer ok...

1.mesti la ade blog ye tak....kalau xde mcm ne nak join tol x???
n for malaysian blogger only
hihihii...

2.korang mesti jadi FOllOWER tuan punyer blog nie dulu...AYNIE
kalau x jd follower pun blh la...p kalau terlepas in4mation jgn ngamuk plak ek...

3.korang mesti la ambik banner kat atas tu letakkan kat entry korang n jgn lupe letak kat 
sidebar jugak tau n pastikan link terus ke blog tuan punyer kontest nie...wajib tau =)

4. korang post kan la LINK entry korang yg dah lengkap tu kat komen bwh entry nie ek...
then i akan survey tgk..n i kan postkan komen kat entry korang
 tu maksud nyer korang dh layak la..
hihi...
 5.tag kan 3 org kawan anda n pastikan diaorg tau...=)
 
 
 
 
Saya dah dapat jemputan karpet merah untuk join kontest comel ni..
 Nah. Saya pertaruhkan gambar yang tak seberapa ni..hehe
 
 

Boleh menang? Hehe
Masa untuk tag mangsa!
Tag : kontest
1 Komentar untuk "crazy love contest~♥"

tQ 4 join....nice pic...gudluck

Back To Top