.

.

Bila lelaki psiko... agak geli.

Tengah peluh-peluh ni. Mana taknya, tiba-tiba ada seorang lelaki psiko datang menjelma dari planet Marikh menggangu ketenteraman dan privacy aku. Oh rasa macam nak siku anu dia je. Erk.. Emosi tak terkawal sekarang. Maaf. 





Sebenarnya tak tahu mana dia dapat nombor aku ni. Eh korang ada tampal nombor aku kat public phone? Public toilet? Tak mungkin. Itu kerja keji. Siapa yang buat tu, aku dikira manusia teraniaya tau. Doa orang teraniaya ni selalunya dimakbulkan. Ha .. nak aku doakan kau jadi nyah ? 


Nak tahu apa lelaki psiko tu buat? Ha....dia sudah meragut.......... stop. ha itu tipu. Jumpa pun tak. Dia cuma call setiap 2minit sekali. Kira macam penat juga lah cas bateri semalam. Kering dow bateri aku gara-gara calling dari mamat tu. Aku tak angkat pun. Taknak aku. Baca mesej pun agak geli. Panggil sayang. Nak kahwin dan nak buat anak dengan aku. Geli tak? Come on la. Lelaki ni apesal. Gila meroyan ke? Nak aku panggilkan ambulans? Tanjung rambutan? Nak? 


Kira privacy aku hari ni memang dah tercemar habis la dengan jelmaan dia. Fuh. Lelaki psiko. Kau salah makan ke apa semalam? Tertelan pil kuda satu balang apa?



Cik Aish : Kenapa lelaki suka add pompuan cantik kat facebook?
2 Komentar untuk "Bila lelaki psiko... agak geli."

opsss saya chantek add la saya...wakakakakakaka........

gangguan seksual ke yunk.. cm member aku kne weh.. sap wat report polis.. sbulan kne ganggu..

Back To Top