.

.

Nak Jalan Jalan Europe! Tak sabar rasanya..

Salam semua.
Tajuk entry bukan main kembang kempis lagi kan?
Yelah. Tiket pun dah beli. Jadi kenalah riang ria sekejap.
Bulan 3. Tak lama pun. Sekejap saja lagi. 
Alhamdulillah. Tercapai juga nak pergi melancong lagi. 



Sebenarnya tengah duduk termenung sebab nak fikir nak beli kamera atau tak. Yelah kan, sebab nanti nak pergi Italy, Paris, Switzerland, kalau kamera cap ayam, mungkin rasa frust kot. Sebab tujuan asal nak ke sana nak enjoy puas-puas, release tension, nak ambil gambar tempat orang banyak-banyak. Sebab dulu masa pergi London, time tu saya masih terpinga-pinga lagi. Banyak gambar yang tak sempat nak snap. Jakun la katanya. Lepas tu kalau nak beli macam-macam mungkin takkan adalah kot. Sebab currency sana agak mahal. Setakat key chain atau pun fridge magnet tu Insyallah la. Senyum.






Tengah senyum sorang-sorang. Yawww..
3 Komentar untuk "Nak Jalan Jalan Europe! Tak sabar rasanya.."

bestnye dapt g jalan2..happy holiday ye..

hai....

bestnya nak pi europe...
bila nak pi tu....

Back To Top