Kenapalah budak kecik ni comel sangat??

Tags

 Ini Mia Sara. Kenal kan? Dalam cerita Adamaya. Comel kan..rasa nak gigit je.




Ni adik mia sara. Ok itu tipu. Ni si kecik yang tengah mengomel kat rumah saya sekarang. Dia jahat. Dia curi tudung saya..Pun rasa nak gigit je.



Kenapa la dia orang ni comel sangat?
Ni mesti mak comel, bapak pun comel.
Yeke?
Tak semestinya.
Ketawa.
Kalau dapat anak yang comel macam ni, bahagianya~!

Blogger yang bekerjaya dan fulltime online business. Jangan lupa add saya di FB dan follow saya di Instagram. Hubungi 0126716961 untuk sebarang pertanyaan mengenai Shaklee

Kongsikan artikel ini di :