.

.

Menternak lemak sambil jeling jeling couple lain

Hai yu olls. Assalamualaikum.
Semalam aku menternak lemak lagi. Makan Kenny Rogers tak ingat dunia. Nasib baik pakcik Kenny tu tak hensem. Sebab kalau hensem mesti aku goda dia banje Kenny Rogers hari-hari. Saja nak dengki dengan badan slim ni..Biar aku makan banyak-banyak. Kejam betul Kenny Rogers.


Tengah sedap layan ayam black paper dengan mash potato dan coleslow, ada ar satu pasangan ni duduk sebelah meja aku. Awek bertudung ala Yuna. Boleh tahan cun la. Lelaki pula aku tak berapa nak perasan. Sebab aku memang jarang pandang lelaki. Ke?? T___T Ok abaikan.


Makan punya makan, aku dok curi-curi pandang pasangan tu. Nampak dah ready nak order. Aku pun teruskan la mengerjakan makanan aku yang tinggal seciput lagi nak habis. Maklumlah, makan gaya sopan perempuan melayu terakhir.Kenalah lemah lembut.


Jeling balik kat pasangan tadi. Arghh apa tak ada pemandangan lain kau nak pandang selain pasangan tadi? why? why? Bukan aku nak sebok sebok nak tahu apa dorang nak order. Tapi sebab makanan aku pun dah licin sampai tulang ayam pun tak nampak bayang. ok itu tipu. Tapi pasangan tu tak juga order-order. 


Lepastu aku nampak dorang bangun. Eh? Bang. Kak. Makan pun belum lagi. Dah nak balik? Makan la dulu! Takkan aku sorang je nak ternak lemak woi. Alkisah. Dorang tak jadi nak makan kat situ. Punya lama beb nak tunggu dorang fikir nak order apa, belek punye belek sikit lagi nak tercabut buku menu tu. Tak juga order. Tau-tau, dorang blah. Eh apa ke pelik dorang ni? Dah macam cerita P Ramlee daa..amik bauu saja dah kenyang.


Haks haks. Macam-macam perangai. Tak jadi kudis pun kalau dah duduk berjam jam tanya nak makan apa, tapi last-last tak jadi makan situ. Takde hal. Tapi kalau aku, berat punggung gak nak blah macam tu je. Memang aku paksa boipren aku order gak. Tapi think positif. Mungkin dorang tunggu kawan ke, last-last kawan tak jadi datang. Mungkin dorang sakit perut ke nak g toilet dulu pastu datang balik. kan kan..


Apa pun, aku berjaya menternak lemak sepuas-puasnya. Memang dasar penternak lemak! Huhuhuh..takpe, boipren dah janji nak sayang gak kalau gemuk. Yeke? Lalalalala.
Tag : isu cinta
3 Komentar untuk "Menternak lemak sambil jeling jeling couple lain"

may be tekak tak rasa nAK MAKAN KOT, aku pun salu wat mcm tue, tgk menu dulu, past tue tanya tekak, kalu tekak approve.. ok go on, if not blah dan cari kedai lain.. hehehe

mungkin dowg slalu mkn kat citu n dh tatau nk mkn ape kot.. huhu..

hakhaks...btul gak tu lizzie..takpe..dorang tak leh marah kan klu kt tak jd mkn kat ctu..hihi..
ein... maybe gak la..haha..macam2 laa

Back To Top