.

.

Safee Sali tolonglah fikir dulu sebelum berhijrah!

Safee Sali dengarnya hendak beraksi dalam Liga Super Indonesia (ISL)? Walaupun setakat masih belum ada perbincangan konkrit mengenai isu itu, tapi harap-harap Safee Sali janganlah terima tawaran itu. Benar, kita tak boleh halang pemain utama itu untuk berhijrah ke luar negara. Tapi kenapa Indonesia? Terbaca dalam ruangan forum Utusan Malaysia pagi tadi. 

Salah seorang peminat bola sepak negara menulis...


Kenapa pemain Malaysia masih sanggup berhijrah ke Indonesia walhal 'air ludah' orang sana masih belum kering di badan! Kalau nak bermain juga di luar, carilah negara lain!


Senyum. Betul juga luahan hati brother ni. Memang kita kena profesional dan kalau boleh naikkan nama Malaysia di negara lain. Tapi kenapa hendak berhijrah ke Indonesia? Masih banyak lagi negara lain yang terbaik dalam permainan bola sepak ni. 




Wahai Safee Sali. fikir-fikirkanlah sebelum anda membuat keputusan..
Tag : gossip
4 Komentar untuk "Safee Sali tolonglah fikir dulu sebelum berhijrah!"

ya laa...
xsetuju laa kalo safee nak join team sana....
dorg da kutuk malaysia macam2....
ishh~
hope safee tak akan terima....

littlemyrshmallow : betul tu..tp dlm paper arini, dia tetap nak pegi jugak.. huhhhhh

Back To Top