.

.

STRESSKAH AKU?

apa itu stress? stress bermaksud tekanan yang hanya boleh dikawal dengan cara muhasabah diri dan berkomunikasi dengan otak sendiri. 

aku agak je tu. korang cari sendiri la maksud stresss dalam kamus dewan bahasa T___T


Photobucket

Semalam befday PP Epal. kitorang candle light dinner dekat Lake Club Putrajaya. aku tak sempat pun nak belikan hadiah untuk dia. sebab dalam kepala otak aku ni, aku nak buat kapel ring je. tapi kalau aku tak bawak jari dia, camne aku nak beli kan? sekali tak muat? maklum la..jari dia gemuk sikit. sesedap rasa mengumpat pakwe sendiri..haha

So semalam aku just beli befday kek je. brother cashier tu siap tanya aku nak berapa batang lilin..aku nak je jawab 27 leh? yelah umur dia kan dah 27..ulang balik..27 okay!! tua kan? haha..ngumpat lagi..bestnya. ala dia bukan tau pun. 

tapi aku just mintak lilin sebatang je. ala ala romantik gitu. pastu aku buat befday kad. biasa lah..aku memang suka bagi kad. sebab ucapan befday dekat msg atau pun post dekat wall facebook adalah sangat tak sama dengan ucapan befday dalam kad. hand written gitu..ouch.

so petang tadi aku tanya dia. dah baca ke kad yang aku buat tu? 

"tak bukak pun lagi."

ye. aku suka jawapan tu. awak ada satu hari dari malam tadi, sampai petang untuk baca. tapi awak tak sempat baca. walaupun awak berada di rumah seharian. ye. relate kan la tajuk entry aku dengan kisah yang sadis ni.

dear pp epal..
awak, saya tahu saya bagi kad je. bukan ipad. kalau ipad mesti awak eksaited kan kan kan..takpe lah awak. saya tak kisah. :)

:)





27 Komentar untuk "STRESSKAH AKU?"

hahah..salah tajuk sebenarnya ni aish.patut entri SENTAP. ;))

hapy belated besday encik pp epal!sweet 27.muda lg tu..gagah lg. :P

ololo....stress sebab ni la??
tu la perangai lelaki aish...saba je la...

oh cik aish stress sebab tu la eh, alolo comel je :) eh kad tu handmade tau tak ternilai dgn ipad tu wpun ipad tu nilai dia mmg tinggi, hee
chill la cik aish tamo stress stress ^_^

happy belated day pp epal...hhehe..masih muda lagi tu selagi lom mencecah 30..heheh..so jgn strees ok

@Hazirah Hamidhapy belated besday encik pp epal ! jangan mara2 syg .. :) dalam hati die seronok sbnarnye huhu tp die tak nak tunjuk. "lelaki la katekan..

kikikiki same mcm rara,rara pon suke bg kad.setiap event mst bg kad..hmm bile dye kata tak bukak ag mmg sonok kan cik aish.tp en.bambam rara lak jenis tak sabo.nk bukak depan mata kite.hehehe

sedehnya kan... urm... btw.. sabarlah..

jom kita solat?
http://lolz-l.blogspot.com/2011/09/6-jahanam-2.html

kalau bg iPad..dan2 tuh jek dia buka ek..huhu

ish2..cik aish... romantik gitu..nex year besday kite awk bawak kite g lakeclu b jugak eh??? :P
buleh x?? hahaha :P
lalalalaa~

he2..ok da faham naper stress.suppose tukar touching/sentap.kih3.~enjoy this entry..he2.so sweet.

hehehee..27tahun tu dah tua ka??

tak tua laaaaa..semakin matang laaaaa( sebab i pun 27tahun )hehhehee

Kalau u bagi kad..i,tak bagi apa2 pun sebab i terselamat!!( besday dia dah lepas before kami couple!!!hahhahaa...

kate ngan pp epal, bukan senang cik aish nak kasi card.. BACA CEPAT! hehe.

waaahaha..aku dapt lapan kapel ring..susah nak pakai..

http://mustwaniekl.blogspot.com/2011/09/ni-mas-nak-senarai-blogger-yang-mas.html

@azira hehe dia dah mintak maaf da..:)

@Hazirah Hamid ha tau tkpe..only girls yg faham kan..sobs

@che-a/atiah haha majuk sikit je..(ngada lebih aish ni) hahaha

@Rizzyanaphotography thanks dear..really appreciate ur comment..:)

@rara pinkmafia yeke..haha..tu la..lain orang lain caranya kan..pp epal suke bukak sorok2..pape tah..last2 lupa bukak..sentap makk

@Cik Bambam hehe tau tkpe...ipad takde..testpad ada la..ahaks

@tort hehe..tak la romantik sgt pun..tp aish try utk beri apa yg terbaik for ur rship :)

Back To Top