.

.

BLOG FEVERET PILIHAN MINGGU NI!

Salam. 
ok kali ni aku nak share kan dengan korang antara blog yang aku suka terjah. mana yang belum pernah terjah blog blog ni, cer try terjah. tengok betapa bestnya blog dorang ni.

Photobucket
aku suka blog ni sebab blog ni memang sompoi habis. penulisan dia buat aku gelak je sebab memang selamber badak lah mamat nih! nama pun blog aku bukan blog bapak kau. haha. 


Photobucket
blog ni aku selalu terjah. sebab blog ni banyak gambar. aku memang suka blog yang letak banyak gambar. ni antara personal blog yang aku suka setakat ni. smart gila header dia kan? kalau korang terjah blog ni, kimsalam aku kat dia. haha. 


Photobucket
blog ni pun aku tak penah miss terjah bila dia update. tapi sekarang dia jarang update. tatau nape. blog ni aku kategori kan sebagai blog laser tapi memang betul apa yang dia tulis tu. haha. tak terjah lagi? ha pergi terjah ramai ramai. 

ok. so far ni antara 3 blog feveret aku. ni bukan soal blog ni femes ke apa ke. tapi aku just nak share dengan korang antara blog yang aku tak pernah miss untuk terjah. :) 

sebenarnya banyak lagi blog yang aku suka. tapi biar lah rahsia..haha camtu lak kan? takde lah. tak larat kot nak senaraikan semua. aku ni bukan rajin sangat pun. tapi aku nak amik kesempatan untuk say thank you bery much dear pada blogger INI sebab sudi rekemen Belog Cik Aish ke Nuffnang sebagai blog feveret. haha. terharu gila. 


15 Komentar untuk "BLOG FEVERET PILIHAN MINGGU NI!"

tak hairan la sy tak dapat...sbb dah 2 minggu tak hapdet...heheheh..

ohh ohh terima kasih daun keladi cik aish pp epal.. eh gf pp epal.. :D

teruslah berbagi agar hidup lebih baik salam bloger

tenkiu2. ada jugak header lembu tu. keh3

thanks recomendkan blog2 yg bez!! =)

untung la kak marya woi. heha

hehehe,blog cik Aish ni pun is one of my favvy jugee <3

dorg sume best2..
mmg ptot terjah ari2.. hihikk

kak yaya... nak suruh kirim salam face to face pun boleh... ehhehehehe...

kak yaya punya penulisan sempoi... adik dia pun sempoi... eheeehehe

Back To Top