CELAKA PUNYA HENSET

Tags

Ni cerita lama. tapi baru hari ni aku nak story. aku keluar tengok wayang dengan member aku. tapi damn betul sebab aku yang sampai dulu. ni la janji melayu. janji pukul 4.30, pukul 5.30 pun lum tentu nampak bayang lagi. takpelah. aku memang dilahirkan untuk tunggu korang. kan?

tapi aku dah tak boleh sabar lagi dengan dorang ni. mekup 16 inci apa? tayah la nak tutup jerawat tu sangat. tengok wayang je pon! gelap gelap tu tak de hantu nak belek muka kau der! aku pun panas hati. elok elok muka berseri seri terus jadi bara api. 

pastu tetibe henset aku bunyi. Ahh aku tau sapa call. korang call nak aku tunggu kejap kan? aku pun rentap handbag aku nak cari henset. kau tau la kan kalau tengah bengang, semua tindakan luar kawalan. dah capai henset, aku pun terus lekatkan henset tu kat telinga. masa tu aku tak sedar yang aku tak tekan button pape pun nak jawab enset tu. bajet enset tu auto bila pegang je automatik jawab call. huhu.

"haa wey! kau apehal lambat sangat ni? jangan salahkan aku kalau aku bakar TGV ni!" aku sound direct. member aku diam. aku dah bengang. aku marah kau leh wat deek je. 
"Woi kau dengar tak??"

aku belek enset aku nak tengok skrin tu. celaka. bukan enset yang aku pegang. compaq powder rupenya. aku pun blah sambil buat muka slumber toye. dalam hati, celaka 18 kali. 


bayangkan aku marah marah sambil pegang compaq powder dekat telinga tu. patut la ada yang pandang2 aku. damnnnnnnnnnn

Blogger yang bekerjaya dan fulltime online business. Jangan lupa add saya di FB dan follow saya di Instagram. Hubungi 0126716961 untuk sebarang pertanyaan mengenai Shaklee

Kongsikan artikel ini di :