.

.

CELAKA PUNYA HENSET

Ni cerita lama. tapi baru hari ni aku nak story. aku keluar tengok wayang dengan member aku. tapi damn betul sebab aku yang sampai dulu. ni la janji melayu. janji pukul 4.30, pukul 5.30 pun lum tentu nampak bayang lagi. takpelah. aku memang dilahirkan untuk tunggu korang. kan?

tapi aku dah tak boleh sabar lagi dengan dorang ni. mekup 16 inci apa? tayah la nak tutup jerawat tu sangat. tengok wayang je pon! gelap gelap tu tak de hantu nak belek muka kau der! aku pun panas hati. elok elok muka berseri seri terus jadi bara api. 

pastu tetibe henset aku bunyi. Ahh aku tau sapa call. korang call nak aku tunggu kejap kan? aku pun rentap handbag aku nak cari henset. kau tau la kan kalau tengah bengang, semua tindakan luar kawalan. dah capai henset, aku pun terus lekatkan henset tu kat telinga. masa tu aku tak sedar yang aku tak tekan button pape pun nak jawab enset tu. bajet enset tu auto bila pegang je automatik jawab call. huhu.

"haa wey! kau apehal lambat sangat ni? jangan salahkan aku kalau aku bakar TGV ni!" aku sound direct. member aku diam. aku dah bengang. aku marah kau leh wat deek je. 
"Woi kau dengar tak??"

aku belek enset aku nak tengok skrin tu. celaka. bukan enset yang aku pegang. compaq powder rupenya. aku pun blah sambil buat muka slumber toye. dalam hati, celaka 18 kali. 


bayangkan aku marah marah sambil pegang compaq powder dekat telinga tu. patut la ada yang pandang2 aku. damnnnnnnnnnn
21 Komentar untuk "CELAKA PUNYA HENSET"

sorry to say...tp mental gak cik aish ni kan..adesss la..wat gelak je la....

nak tolong gelak je boleh..hahahahahahaaaaaaa..sungguh sadis

@ArulchelseA huhu..tak la marah sgt..malu sikit je.. :D

kui kui kui mesti adegan tu sungguh indah, perfect hehe feeling shooting pilem dah ler hehe

aish....
...marah sampai macam tu sekali ea..
sori saya tergelak..hehe

amoi ya..wa baca 5x masih guling2 maa..manyak syok woo u punya lawak..hahaha

hahahaha..adoiii mcm itu pon ada ka? kui3

HA3. funny. :) samalah. sy dilahirkan asyik tunggu org yg kurang menepati waktu. sedih. tp sabar je :)

ahhhahahahhahaha..hadoiii~!! kot yer pon marah.. tgk lar dulu apa yg dipegang tuhh...tekan answer button ker..kekeke..aishhh..aishhh..

sabar ehh.. :)

@Cik Bambam tu la..hhuhu...malang btul nasib ari tu.. ahaks tp bila ingt balik mmg gelak punya

@Fariza hehe aish pun tk suka org yg tk punctual ni

hahaha, sabar sabar. moral valuenya, sabar itu separuh dari iman.kuikuii:))

haha~bengang punyer pasal..compact powder pon boleh jd enfon :)

Back To Top