.

.

Lelaki Hilang Maskulin Kalau Badan Berbau.

Hello guys. Hello girls. Wassup bebeh!
Itu gaya barat. 
Maaf.


Assalamualaikum. Salam Satu Malaysia.
Dan Salam Maal Hijrah.
Itu baru betul.
Senyum.

Hujan lagi. Hari-hari hujan. Sejuk? Sudah semestinya. Mandi tak? Tengok keadaan. Sudah semestinya. Sebut pasal mandi. Cuba anda bayangkan jika anda keluar dating dengan pasangan anda yang tiba-tiba mengeluarkan bau badan yang sangat dasyat! Eh tak mandi ke dia ni? Jawabnya soalan itu hanya mampu terdetik dalam hati saja lah. Mungkin susah juga nak meluahkan atau nak menyatakan senang cakap nak komplen la yang pasangan kita tu berbau! Aiyak. Ditelan mati mak, Diluah mati bapak. Silap haribulan menduda pulak ditinggalkan pasangan. Tegur tak kena cara! 
Ketawa.


Lelaki cepat berpeluh. Lalu mengeluarkan bau! 
Ya. Lelaki yang aktif akan cepat berpeluh. Tanpa perlindungan oleh Encik Deodorant, sudah pasti ia mendatangkan peluh yang berbau.
Berhenti menulis sekejap. Loya. Erk.

david beckham Pictures, Images and Photos

Jadi mandilah dengan kuantiti yang kerap untuk mengurangkan bau badan anda ye! Kerana muka hensem tarak guna kalu itu badan ada bau..! Jangan sampai aku sembur dengan Febreze untuk menghilangkan bbbauuu. 
Ketawa lagi.

johnny depp Pictures, Images and Photos


Ini pengalaman aku.
Menonton wayang. Cerita box office ok. (bukan Dua Alam) 
Tapi fokus itu hilang. Jalan cerita tak dapat dihayati. 
Kenapa? Adalah seorang hamba Allah ini. Lelaki ye. (lalala)
Sangat berbau ye badannya. Ala-ala juling jugalah mata aku kena penangan dia. 
999! Help! 

Tara....Nasib baik ada perfume Body Shop Oil yang sentiasa stanby ye dalam handbag aku. 
Aku renjis-renjis pada badan dia dari belakang. Wah semerbak ye. 
Kalau kau balik rumah bini tanya mana datang bau perfume perempuan, lepastu korang gaduh laki bini, aku minta maaf dari hujung kaki. 



Cik Aish - Rela muka huduh asal wangi.





3 Komentar untuk "Lelaki Hilang Maskulin Kalau Badan Berbau."

Back To Top