Apabila si dia Tersayang Kembali ke Pangkuan

Tags

Tajuk nak geli geleman.
Tak rock langsung blog Cik Aish ni kan?
Ketawa.


Nama ikut ic : Chombyona Chanduri Girlgirl
Nama timangan : Chom
Nama kampung : Lalak


2hari Chombyona Chanduri Girlgirl hilang. Serentak dengan masalah jiwa raga. Siap pakej. Kalau ada masalah jiwa raga mesti mengadu atau borak-borak dengan Chomby. Chomby mesti dengar. Kalau Cik Aish happy, dia mesti terloncat-loncat macam hilang pedoman. Kalau Cik Aish sedih, mesti Chomby tidur sebelah buat muka sayu macam seolah-olah faham masalah negara Cik Aish ni. Tapi kalau Cik Aish marah, dia mesti lari lintang pukang taknak kena marah jugak. Kalau cik Aish lapar, dia mesti buat-buat lapar walaupun dah separuh ikan tongkol rebus berjoget dalam perut dia.



Tapi bila Chomby tak ada, sunyi pula. Alhamdullilah dia pulang ke rumah dengan selamat subuh tadi. Mencakar-cakar cermin sliding door nak masuk. Chomby!! i miss u like crazy!!




MUaahhh..tayang hati sikit!

Blogger yang bekerjaya dan fulltime online business. Jangan lupa add saya di FB dan follow saya di Instagram. Hubungi 0126716961 untuk sebarang pertanyaan mengenai Shaklee

Kongsikan artikel ini di :