.

.

PRODUK REVIEW : ENFUSELLE BERJAYA BANTU KAKAK PULIH DARI MASALAH KULIT KERING

Assalamualaikum

Formula ringan, bebas minyak dan tidak melekit berupaya mengawal rembesan sebum serta membelai kulit dengan mengimbangkan lembapan agar kulit terasa segar, licin dan berseri sepanjang hari tanpa kilauan. Bagi kakak aku sendiri, Enfuselle banyak bantu dari segi pulihkan keadaan kulit muka dia dari sebelum ni.




Mungkin ada yang tanya kenapa kakak aku beria ia nak bagi testimoni dia dan kadang kadang selalu promote dekat kawan lain yang ada masalah sama dengan dia dulu untuk cuba produk kulit ni. Sebab kakak aku happy dengan perubahan yang dah terjadi pada kulit dia. Dulu, kulit kakak aku sangat kering, kusam, dan mudah merah merah. Bayangkan dah la kerja dia jenis yang kena jumpa client hari hari. Mesti keyakinan diri sedikit sebanyak terjejas dek masalah kulit muka macam tu.


  
Apa pun, jom kita dengar pengalaman kakak ni yang ada masalah kulit wajah sampai hilang keyakinan diri. Tapi macam mana dia selesaikan masalah dia? Jom kita sama sama dengar. 


Kenapa ENFUSELLE boleh bantu masalah kulit kering?
  • Terbukti berkesan secara klinikal
  • 146% peningkatan keanjalan kulit dalam tempoh 28 hari
  • 268% pengurangan garis-garis halus dalam tempoh 28 hari
  • 173% pengurangan kedutan dalam tempoh 28 hari
  • Membantu mengembalikan keseimbangan lipid
  • Hipoalergenik

Jadi, lepas hampir sebulan pakai Enfuselle, kakak offer untuk beri testimoni dia sendiri untuk dikongsikan bersama. Mungkin ada kaum wanita yang punya masalah kulit kering yang sama macam apa yang kakak aku alami selama ni, dan mungkin ada yang hampir putus asa sebab dah cuba macam macam produk tapi kesannya tetap sama. Jadi mungkin hasil perkongsian ni boleh bantu korang semua untuk buat pilihan yang tepat!



Kesan selepas gunakan Enfuselle
Kulit rasa sangat lembut, lembab dan bersih. Dan juga nampak lebih cerah dari sebelumnya. Sampaikan dalam handbag mesti ada moisturizer Enfuselle. Lepas basuh muka, apply, siap! Jadi siapa yang rasa nak cuba produk Enfuselle untuk masalah kulit kering, jangan tunggu tunggu, cepat cepat contact : 

0 Komen untuk "PRODUK REVIEW : ENFUSELLE BERJAYA BANTU KAKAK PULIH DARI MASALAH KULIT KERING"

Back To Top