BILA IRINE PAKAI TUDUNG

Assalamualaikum

Zaman sekarang tak sama macam zaman dulu. Dulu, budak sekolah rendah pun pergi sekolah pakai gaun. Tapi zaman sekarang, semua murid sekolah majoriti pakai baju kurung dan bertudung. Sama la macam Irine. Hehe. Sekarang tiba tiba macam dah suka nak pakai tudung. Tiap kali aku balik kerja je, mesti rebut tudung aku. Sibuk nak melaram dengan tudung mamanya. 

Last last aku beli sehelai tudung kanak kanak dekat uptown. Tapi harga pun dekat RM20. Tudung budak pun mahal. Ingatkan RM5 je. hehe. Tapi kain dia sedap la dipakai. Jenis cotton yang melekap dekat dahi. Kira ikut trend jugak la kan walaupun jenis tudung sarung. Kau gila nak pakai tudung lilit lilit pulak? Hehe 

 



Ni la tudung pertama Irine. Raya nanti mama kena stanby beli tudung lain pulak jawabnya. Everything for you la my dear :) Eh dalam gambar macam dah besar dah anak dara mama ni kan? Padahal baru berusia setahun 5 bulan. 

Blogger yang bekerjaya dan fulltime online business. Jangan lupa add saya di FB dan follow saya di Instagram. Hubungi 0126716961 untuk sebarang pertanyaan mengenai Shaklee

Kongsikan artikel ini di :