.

.

BILA IRINE PAKAI TUDUNG

Assalamualaikum

Zaman sekarang tak sama macam zaman dulu. Dulu, budak sekolah rendah pun pergi sekolah pakai gaun. Tapi zaman sekarang, semua murid sekolah majoriti pakai baju kurung dan bertudung. Sama la macam Irine. Hehe. Sekarang tiba tiba macam dah suka nak pakai tudung. Tiap kali aku balik kerja je, mesti rebut tudung aku. Sibuk nak melaram dengan tudung mamanya. 

Last last aku beli sehelai tudung kanak kanak dekat uptown. Tapi harga pun dekat RM20. Tudung budak pun mahal. Ingatkan RM5 je. hehe. Tapi kain dia sedap la dipakai. Jenis cotton yang melekap dekat dahi. Kira ikut trend jugak la kan walaupun jenis tudung sarung. Kau gila nak pakai tudung lilit lilit pulak? Hehe 

 



Ni la tudung pertama Irine. Raya nanti mama kena stanby beli tudung lain pulak jawabnya. Everything for you la my dear :) Eh dalam gambar macam dah besar dah anak dara mama ni kan? Padahal baru berusia setahun 5 bulan. 

3 Komentar untuk "BILA IRINE PAKAI TUDUNG"

Ya Allah, lama gila dh tak datang sini. Last datang aish sibuk prepare nak kawin. Tup2 ni dh ada ank, setahun lebih plak tu. 1st of all, tahniah jd mama, happy mothers day for you.

Wah, nama baby girl ni irine lah. Bakal blogger jugak ni eh. Cantik dia bertudung.

hehe thanks dear! Sudi jenguk blog aish selepas sekian lama ye..aah lepas kahwin terus slow blogging. alhamdulillah skrg baru nak aktif semula :)

comelnya irine pakai tudung...

Back To Top