.

.

Vitamin C! hep hep horay!

Dulu masa belum kerja, bila melintas kedai Body Shop mesti jeling kat produk ni.
Dalam hati..bila nak rasa pakai...mahal.
Bukan la takde duit nak beli, tapi rasa macam banyak lagi barang penting yang kena diutamakan.
 Aku kan berjimat orangnya. hehe.


Tapi Alhamdulilah aku dapat beli jugak harini. 
Satu botol kecil ni harganya RM89. 
Untuk dipakai hanya selama 28 hari kerana satu botol mempunyai 28 kapsul. 
Sebab tu masa aku sekolah dulu, fikir 89 kali juga sebelum beli. 


VITAMIN C 
FACIAL RADIANCE CAPSULES from BODY SHOP 



Untuk mendapatkan kulit yang lembut dan lebih cerah serta bersih dari dalam. hehe. Dah macam duta produk la plak. Layak Ke? TAK!!!!! 

So malam ni nak start pakai. Yea! Kecantikan adalah hak milik setiap insan. Tetiba..!?
Tag : raya
3 Komentar untuk "Vitamin C! hep hep horay!"

Ok x benda ne..zai dh lame crk jgk vitamin c, tapi nak yg ade kolagen skali 1 kapsul. Dulu membrer penah cite 1 kapsul Rm1.50. X tau la skrg ne ade lagi ke x..

if camtu try yang ini..memang best..kulit rasa bersih dari dalam..try la..tp 28 kapsul rm89. so lg mahal skit la..1 kapsul around rm3 huhu..tp takpela...puas ati..:)

dulu masa kecil selalu makan =)

Back To Top