Deko bersama Eric!

Tags

Wah..pelis ye jangan dengar khabar angin yang mengatakan raya jatuh pada hari Khamis..
Ini gara-gara rumah masih belum puas lagi untuk disental..
dan aku tiba-tiba menjadi seorang anak tunggal tahun ini..
mana akak? mana abang? mana? 
Semua dah kawin..
Jadi rumah ni tinggal aku, abah dan mak saja...
Maka secara tidak langsung akulah yang memainkan peranan penting untuk mengemas rumah..
bahaha!! sangat takut mendengarnya. 


Ni gambar bilik aku sebelum make over..haha..jangan pengsan tau..majuk aku nanti




Ni pulak bilik idaman aku..grab gambar ni dari website decoration apa tah..lupa nak link..cantik kan?





Tapi memandangkan bilik aku kecik macam tuan nya jugak..maka ini je mampu aku buat...taraaaaaa




okay...bilik tidur da siapp make over! 
amacam? 
ala deko bersama eric??
ni deko bersama cik Aish..hahah

Blogger yang bekerjaya dan fulltime online business. Jangan lupa add saya di FB dan follow saya di Instagram. Hubungi 0126716961 untuk sebarang pertanyaan mengenai Shaklee

Kongsikan artikel ini di :