Kawan baik memang satu dalam seribu..

Tags

Gadis berkaca mata ini lah sahabat sejati saya.
Dia sentiasa berada dan cuba untuk berada dengan saya tika saya senang atau susah.
Dia susah untuk mungkir janji..



Gadis berkaca mata..
Kita dah kawan sejak sekolah lagi kan?
Masa tu, pergi mana-mana mesti saya dengan awak.
Kawan-kawan akan tanya, mana awak? bila nampak saya sorang-sorang.
Kita belangkas kan?




Kalau saya tak sengaja buat awak kecik hati, awak tak pernah ungkit kan?
Tapi awak akan senyum sampai saya rasa oh! awak memang memahami saya!



Bila saya hepy, awak pun mesti hepy dan suke dengar saya bercerita..
Awak bukan lah kategori kawan yang datang dan pergi..



Saya sayang awak tau!!!! 
Saya harap kita berkawan sampai bila-bila.

Blogger yang bekerjaya dan fulltime online business. Jangan lupa add saya di FB dan follow saya di Instagram. Hubungi 0126716961 untuk sebarang pertanyaan mengenai Shaklee

Kongsikan artikel ini di :