Shopping raya lebih bermakna dengan duit sendiri!

Tags




Tahun ini merupakan tahun pertama aku beraya dengan berstatuskan wanita berkerjaya..haks..
Maka ketiadaan duit raya amat lah dikesali.huhu benganggile

Bila dapat bershopping menggunakan duit sendiri, ianya lebih mendatangkan kepuasan maksima kepada diri aku.
 
KERANA? 

Tiada lagi halangan atau sekatan oleh mereka-mereka.

"Aish, tak boleh. Mahal"
"Aish, satu je cukup"
"Aish, pakai yang lama..jangan membazir"


Sekarang macam mane pula?

"Mak, boleh tak beli ini?"
"Boleh, duit kau."

"Mak, takpe ke beli baru? Yang lama macam mane?"
"Bukan selalu pun, beli saja la"


Haha..macam-macam ragam
Gitu lah kalau guna duit sendiri, tak kira la kau nak beli apa pun, Beli lah.
Dialu-alukan...

use your own money okay

anda pula bagaimana??

Blogger yang bekerjaya dan fulltime online business. Jangan lupa add saya di FB dan follow saya di Instagram. Hubungi 0126716961 untuk sebarang pertanyaan mengenai Shaklee

Kongsikan artikel ini di :