.

.

DAH CUBA COFFEE LEGEND DEKAT BANDAR BARU BANGI?

Asslamualaikum

 Coffee Legend yang besar. Puas minum hehe

Buat penggemar kopi, kafein, dan korang korang yang suka lepak starbuck, lepas ni boleh la try COFFEE LEGEND yang rasa lebih kurang sama dan harga yang sangat murah. Al kisahnya, Cofee Legend ni bukan la restoran ke apa ke, tapi dia cuma gerai kecik tepi jalan je. Yang paling best, betul betul sebelah tempat kerja aku, Kompleks PKNS Bangi.

So balik kerja aku memang lalu jalan ni hari hari. So aku nampak memang makin lama makin ramai pulak manusia yang beratur dan beli Coffee Legend ni. Aku jenis yang tak suka sangat minuman berkafein dan manis manis. Tapi teringin jugak nak rasa betul ke sedap. So aku pun pilih untuk cuba Ice Cappucino. Mak datuk size cupnya tersangat la besar! Minum sorang tak terhabis punya. Harga cuma RM6 je. Best best

 Dia ada banyak perisa so boleh la aku try semua tu setiap kali balik kerja nanti. Aduss gemuks laaa aku macam ni.


So boleh la minum dalam kereta masa nak balik kerja. Tu pun tak sempat nak habiskan. Sebab banyak sangat. Sampai ke rumah jenuh nak habiskan. Last last sampai rumah, Irine sambar. Suka betul dia. Bukan main lagi ek!


So buat korang yang tak pernah try lagi, atau pernah dengar tapi tak sure jual kat mana, salah satu tempat dia adalah sebelah Kompleks PKNS Bangi. Tepi jalan dekat dengan simpang empat. Harga cuma RM6 sahaja :) Bye!
2 Komentar untuk "DAH CUBA COFFEE LEGEND DEKAT BANDAR BARU BANGI?"

banyak pilihan sekarang ini..tak perlu strabucks pon takpe..hehe

Back To Top