.

.

PLANNING KE SWISS GARDEN HOTEL & RESIDENCE MELAKA LAGI!

Assalamualaikum

Last time aku ada story tentang pengalaman aku stay satu malam dekat Swiss Garden Hotel & Residence Melaka. Full story dekat SINI. Dan bila cuti sekolah, entry ni naik top ranking yang orang dok search dekat google. huhuhu. Maybe ramai yang nak tahu best ke tak ke stay dekat hotel ni. Pendapat aku, hote ni boleh diberi 4 bintang. Kalau tak best takkan nak plan pergi lagi sekali ye tak? 

Tarikh planning nak pergi maybe minggu kedua bulan ni. Sebab bulan Januari memang bulan untuk famili kecil kami ni jalan jalan makan angin. Satu sebab awal tahun baru dapat bonus. haha. Yang kedua sebab nak sambut anniversary, birthday aku dan birthday Irine. 3 sambutan terus.

Harap harap percutian kali ni akan jadi lebih seronok sebab kali ni Irine dah besar sikit compare masa bawak dia dulu. Sekarang dia dah 2 tahun. Dah pandai macam macam. Dah keletah. Nak swimming siap bawak pelampung itik yang lagi besar dari dia. Haaa tak sabar nak pergi! 


3 Komentar untuk "PLANNING KE SWISS GARDEN HOTEL & RESIDENCE MELAKA LAGI!"

Hye irine....wah nak pergi bercuti ya...

swiss garden memangg tak mengecewakannn. hehehe. :)

selamat bercuti yer.3 sambutan sekali mesti best tuh..

Back To Top