.

.

DIM SUM SEDAP : RESTORAN MOHD CHAN

Dah lama tak buat entry tentang menternak lemak. Masa lunch time haritu kakak aku ajak makan dekat Restoran Mohd Chan. (akhirnya sebutan menjadi lancar kalau tak asik salah sebut Restoran Wah Chan nampak sangat kau gila barang kemas!) 

Restoran Mohd Chan Abdullah | Masakan Makanan Chinese Muslim
(InsyaAllah halal dengan logo HALAL dan Sijil JAKIM)


DIM SUM SEDAP!

Tara! Ini lah dim sum sedap hasil keluaran Restoran Mohd Chan! (pastinya halal!) *sebut ala ala abang jalallalaludin hasan. Restoran ni dekat je dengan tempat kerja aku dekat area Kompleks PKNS Bangi tu. Sedap teramat. Tapi sebenarnya bukan dim sum je yang aku makan. Banyak lagi la menu lain tapi aku cuma sempat snam gambar si dim sum ni je ha sebab meriah bebenar warnanya. Suka pulak teman menengoknya. 

Lepas menternak lemak terus rasa bersalah, ngap Vitamin bagi urai lemak. hihihih. Ok bye!

6 Komentar untuk "DIM SUM SEDAP : RESTORAN MOHD CHAN"

dulu selalu makan sini, makanan die semua sedap

Salam yang ney kedai Chan ke atau Chan Abdulllah

@Che are tu la..aish selalu makan daging black pepper dia je..mmg best

@KeMBaLI™ salam sis. Restoran mohd Chan Abdullah

Back To Top